2022 © Kıbrısemlakmerkezi.com
yakınlaştırmayı etkinleştirmek için tıklayın
aranıyor
Hiç sonuç bulamadık
haritayı aç
Görüntüle Yol haritası Uydu Hibrit Arazi Lokasyonum Tam ekran Önceki Sonraki
Gelişmiş Arama
Arama sonuçlarınız

“Magic Plus” açılışına geri sayım başladı – Kıbrıs Emlak Merkezi

28 Ağustos 2018

Girne’nin görkemli projelerinden “Magic Plus”, açılışında geri sayım başladı. Mehmet Eminoğlu Investment’in yeni projesi olan bu projede, Kıbrıs’ın ve Türkiye’nin ünlü isimleri de ağırlanacak. İşte detaylar…



Kuzey Kıbrıs’ın güçlü ve saygın şirketleri arasındaki yerini alan Mehmet Eminoğlu Investment, Girne’de adından çokça söz ettirecek bir organizasyona imza atmaya hazırlanıyor.

2006 yılında kurulan Mehmet Eminoğlu Investment, Mehmet Eminoğlu tarafından kurulmuş bir inşaat şirketi. Bu şirket, kaliteli ve fark yaratan bir ivmeyle Kıbrıs’ta marka değerinin oluşmasına öncülük etmiş.

Projelerindeki lüks mimarileriyle göz dolduran Mehmet Eminoğlu Investment, akıllarda kalacak bir organizasyonla yeni projesi Magic Plus’ın açılışı için son saatler.

Bilindiği üzere Magic Plus, 4 bin m2 kapalı otopark ve 8 bin 50 m2 mağaza ve rezidanslardan oluşan sıra dışı bir proje. Ayrıca Magic Plus; “En İyi Proje”, “En İyi Yüksek Bina” ve “En İyi Penthouse” kategorilerinde de platinium ödül almış.

Girne Belediye Başkanı Sn. Nidai Güngördü’nün katılımıyla onurlandırılacak olan bu gecede Türkiye’nin tanınmış sanatçılarından İrem Derici de sahne alacak.

Halka açık olan bu organizasyon; 29 Ağustos Çarşamba günü saat 19.30’da Girne’de düzenleniyor.


En güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Listeleri Karşılaştır