2022 © Kıbrısemlakmerkezi.com
yakınlaştırmayı etkinleştirmek için tıklayın
aranıyor
Hiç sonuç bulamadık
haritayı aç
Görüntüle Yol haritası Uydu Hibrit Arazi Lokasyonum Tam ekran Önceki Sonraki
Gelişmiş Arama
Arama sonuçlarınız

Magic Plus’tan görkemli lansman..

12 Mayıs 2016

Kıbrıs emlak sektörü yeni bir projeyle tanıştı. Magic Plus, Merit Royal Hotel’de düzenlenen lansman ile görücüye çıktı. İşte Girne’nin merkezinde yükselen projeden detaylar..



Kıbrıs emlak ve Kıbrıs inşaat dünyasının gözü son dönemin dikkat çeken yatırımlarından Magic Plus’taydı..
Girne’de iş ve yaşamın merkezi olmak için yola çıkan, konumu ve mimarisiyle büyük ilgi gören proje yatırımcılarıyla tanıştı.
Mehmet Eminoğlu Investment imzası taşıyan Magic Plus için görkemli bir lansman vardı. Merit Royal Hotel’de düzenlenen buluşma, iş ve siyaset dünyasını bir araya getirdi.
Özlem Eminoğlu ve Mehmet Eminoğlu’nun ev sahipliğinde, projenin tek yetkili satış acentesi Coldwell Banker Maximum organizasyonunda gerçekleşen lansmanda, projeyle ilgili tüm detaylar paylaşıldı.
Coldwell Banker Maximum Direktörü Aylin Pelin Onar, Magic Plus’ı özel kılan ayrıntılardan oluşan bir sunum yaptı. Projenin yatırım ve yatırımcı açısından sağladığı ayrıcalıkları sıraladı.

Cazip Yatırım Fırsatı
Daha şimdiden ciddi bir oranda satışı gerçekleşen projede daireler, lansmana özel ayrıcalıklarla 72 bin 500 sterlinden başlıyor.
Ayrıca Magic Plus ile Near East Bank arasında imzalanan anlaşma ile projeden yatırım yapmak isteyenler, inşaatın tamamlanmasını beklemeden hemen kredisini alabiliyor.

KIBRIS EMLAK MERKEZİ


En güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Listeleri Karşılaştır