2022 © Kıbrısemlakmerkezi.com
yakınlaştırmayı etkinleştirmek için tıklayın
aranıyor
Hiç sonuç bulamadık
haritayı aç
Görüntüle Yol haritası Uydu Hibrit Arazi Lokasyonum Tam ekran Önceki Sonraki
Gelişmiş Arama
Arama sonuçlarınız

Lefkoşa’da yeni başlayan ya da başlayacak olan konut projelerini incelediniz mi?

21 Şubat 2020

Kuzey Kıbrıs’ın başkenti Lefkoşa’da inşaat sektörü 2020 yılına hızlı başladı. Peki yapılmakta olan ya da yapılması planlanan projelerin detaylarını incelemek ister misiniz?



Lefkoşa’da yatırım yapmayı planlayanlar için oldukça cazip fırsatlar ve yeni projeler var. Ödeme planları, tapu harcı indiriminin uzaması, konut kredi fazilerinin düşmesi, inşaat firmalarının kampanyaları yatırım için uygun bir zemin sunuyor.

Sizinle son dönemde Kurumsal üyelerimiz arasında bulunan firmaların yaptığı ya da yapacağı projeleri incelemeyelim.

Mehmetçik Development’in yeni projesiyle başlayalım. Dumlupınar bölgesinde inşa edileek proje 3 farklı konut tipinden oluşuyor. Müstakil villalar, ikiz villalar ve daireler var projede.

Yakın zamanda tanıtıma çıkacak olan proje 36 aya kadar faizsiz ödeme planı ile de dikkat çekiyor. Satış fiyatları 70 bin sterlinden başlıyor. %25 peşinat ile siz de bu projede yerinizi ayırtabilirsiniz.

İkinci olarak Şifa Construciton’un Gönyeli’de inşa ettiği proje var. Proje 3 blok ve 22 daireden oluşuyor. 2 adet 3+1 ve 20 adet 2+1 daire seçeneği bulunan projede, zemin kat dairelerin bahçe kullanım hakkı, birinci kat dairelerin teras kullanım hakkı mevcut. Her dairede barbekü bulunuyor.

Marketlere, restoranlara, ana yola ve duraklara yakın olan projemiz konumu ve özel mimarisi ile öne çıkıyor.

30 Aralık 2020 tarihinde teslim edilecek proje 1900 metrekareden oluşuyor.

.

Sırada Forman Development’in inşa ettiği Residence Seven projesi var. Proje 6 kat, 17 daireden oluşuyor. Lefkoşa’nın gözde bölgesi Kumsal’da inşa ediliyor. 15 adet 2+1 daire ve 2 adet 2+1 penthouse bulunuyor projede.

2021 yılının ilkbaharında teslim edilecek bina da 3 tip daire ve 2 tip penthouse bulunuyor.

Yapım İnşaat Lefkoşa’da 2 projeye başladı. Yapım 81 ve Yapım 82. Yapım 81 10 daireden oluşuyor ve tüm daireler 3+1. Konumuna göre 133 metrekare ve 155 metrekare brüt alana sahip dairelerin satış fiyatları 86.500 sterlinden başlıyor. Lokasyonu çok iyi olan proje bankasız, kefilsiz 36 ay sıfır vade imkanı sunuyor.

Yapım 82 ise 16 daireden oluşuyor. Toplam 16 daire var. 85 metrekare ile 93 metrekare arasında değişiyor dairelerin büyüklükleri. Bu projede de Yapım İnşaat 36 ay sıfır faiz kampanyasını uyguluyor. Temmuz ayında bitirilmesi planlanan projenin konumu Dereboyu’nda.

Sırada Kösezade Construction’un inşa ettiği Kösezade 58 projesi var. Toplam 12 daireden oluşuyor proje. Ortaköy’de bulunan projede 10 adet 2+1, 85 metrekare daire ve 85 metrekare kapalı alan 75 metrekare balkonu olan 2 adet penthouse mevcut. Kösezade Construction’un sürdürdüğü %25peşinat ve 60 ay sıfır faiz kampanyası yeni projesi Kösezade 58 için de geçerli.


En güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Listeleri Karşılaştır