2022 © Kıbrısemlakmerkezi.com
yakınlaştırmayı etkinleştirmek için tıklayın
aranıyor
Hiç sonuç bulamadık
haritayı aç
Görüntüle Yol haritası Uydu Hibrit Arazi Lokasyonum Tam ekran Önceki Sonraki
Gelişmiş Arama
Arama sonuçlarınız

Kuzey Kıbrıs İskele’de arsa almak isteyenler için yeni bir fırsat..

21 Haziran 2020

Kuzey Kıbrıs’ta arsa ilanlarının incelenmesi oldukça arttı. Özellikle Girne, Lefkoşa ve İskele arsa aramalarında öne çıkan bölgeler. Yatırımcı ihtiyaçlarına göre farklı büyüklükte ve konumda arsalar mevcut. Sizinle kurumsal üyelerimiz arasında bulunan Envoy Real Estate’in İskele bölgesinde ki avantajlı arsalarını inceleyeceğiz. İşte detaylar..



Kuzey Kıbrıs arsa ilanlarının incelenmesi oldukça arttı, acenteler ve yatırımcı firmalar da bu duruma göre hareket ediyor ve yeni portföyler ekleniyor satış listesine.

Özellikle İskele bölgesi hem gelişime açık olması hem de eşsiz denizi sayesinde insanların dikkatini çekmeye devam ediyor.

Kıbrıs Emlak Merkezi kurumsal üyeleri arasında bulunan Envoy Real Estate, İskele bölgesinin gelişime açık olduğunu gören acentelerden ve bölgeye olan yoğun ilgiyi takip ediyor.

Portföyünde İskele bölgesinde denize sıfır ya da 1 kilometre mesafede bulunan, büyüklükleri değişen birçok arsa mevcut.

Ancak Envoy Real Estate’in inceleyeceğimiz portföyü 24 adet arsadan oluşuyor.

Her birinin kendi tapusu var.

Toplam 24 arsa mevcut ve 45 bin sterlinden başlıyor fiyatları, arsanın konumuna ve büyüklüğüne göre değişiyor.

Bu özel portföy içerisinde 4 arsanın toplam fiyatı 160 bin sterlin. İndirimin geçerli olduğu arsalar Envoy Real Estate tarafından belirlenmiş durumda. Kampanya tüm arsalarda değil seçilmiş olan 4 arsa için geçerli.

Arsaların konumu, bölgenin güzel havası, çevrenin orman arazisi olması, arsaların dağ ve deniz manzarasına sahip olması arsaları öne çıkaran özelliklerden.

Arsaların konumunu merak ettiyseniz, İskele- Boğaz yolunda Dokuz Evler karşısında, tepe üzerinde (Kocatepe), Doğu Akdeniz Üniversitesi Kooperatifi arsaları yanında.

Yerli ve yabancıların yatırım için tercih ettiği İskele bölgesinde bu arsaları yatırım için değerlendirebilir ya da kendi evinizi inşa edip mükemmel bir konumda yaşayabilirsiniz. Tercih sizin.


Etiketler: , En güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Listeleri Karşılaştır