2022 © Kıbrısemlakmerkezi.com
yakınlaştırmayı etkinleştirmek için tıklayın
aranıyor
Hiç sonuç bulamadık
haritayı aç
Görüntüle Yol haritası Uydu Hibrit Arazi Lokasyonum Tam ekran Önceki Sonraki
Gelişmiş Arama
Arama sonuçlarınız

Kuzey Kıbrıs inşaat sektöründe kampanyalar devam ediyor – Kıbrıs Emlak Merkezi

21 Haziran 2020

Kuzey Kıbrıs emlak ve inşaat dünyası kampanyalara devam ediyor. İskele, Girne, Güzelyurt ve Lefkoşa bölgesinde yapılan kampanyalarda ödeme planı avantajları ve hediyeler dikkat çekiyor. İşte detaylar..



Son dönemde Kıbrıs Emlak Merkezi’ne en sık gelen sorular arasında kampanyalı konut projeleri var. Hangi inşaat firmaları kampanya yapıyor ve kampanya detayları neler? Kampanyalı konut projelerinin peşinat tutarı ve ödeme planı nasıl? Lefkoşa, İskele, Girne ve Güzelyurt bölgesinde kampanyalar dikkat çekiyor.

Sizin için son dönemde kampanya yapan kurumsal üyelerimizin kampanyalarının derledik. Ödeme planı, beyaz eşya hediyesi vb. birçok detay var kampanyalarda.

Öncelikle Noyanlar Group of Companies’in kampanyasından başlayalım. Noyanlar Sea Life Plus projesinde 50 ay “0” faiz kampanyası başlattı. Üstelik proje birkaç ay içerisinde teslim edilecek. Denize yürüme mesafesinde olan ve İskelede yer alan proje yatırımcılarına farklı alternatifler de sunuyor.

İkinci kampanyamız Nurel Group of Companies’den. Phoenix Tower projesinde özellikle kira öder gibi ev sahibi olma imkanı sunuyor Nurel Construction. Peşinatsız 15 yıl vade ile ev sahibi olabiliyorsunuz ya da belirli bir peşinat ödeyip taksitleri düşürebiliyorsunuz, tercih sizin.

Üçüncü kampanyamız Atsa İnşaat’tan. Hamitköy bölgesinde yeni başlayan villa projesinde 10 bin GBP peşinat ile villa sahibi olma fırsatı sunuyor Atsa İnşaat. Üstelik villaların dört tarafı bahçe ve balkon. Villada aradığımız tüm detaylar tasarlanmış.

Dördüncü projemiz Yapım İnşaat’tan. Yapım İnşaat farklı projelerinde farklı kampanyalar sunuyor.

Güzelyurt’ta inşa ettiği Sunset Valley projesinde 10 bin GBP peşinat ile konut sahibi olabiliyorsunuz. Bölge ODTÜ’nün yanında ve mimari olarak dikkat çeken bir proje. Yatırım fırsatı olarak değerlendiğinde yaklaşık 10 yılda kira ile kendini ödüyor. Bölge değer artışı hesaplandığında ise bu süre kısalıyor.

Ayrıca Yapım 81 ve Yapım 82 projesinde de farklı bir kampanya sunuyor Yapım İnşaat. Lefkoşa Dereboyu’nda inşa edilen projelerde 36 ay “0” faiz kampanyası mevcut. Yapım 81 3+1 dairelerden, Yapım 82 ile 2+1 dairelerden oluşuyor. Projeler kısa süre içerisinde teslim edilecek.

Yapım İnşaat’ın Girne’de inşa ettiği Begon Villas projesinde de takas kapanyası devam ediyor.

Beşinci olarak Tanyel Construction’un inşa ettiği Yasemin Sitesi’ni inceleyelim. Yasemin Sitesi Gazimağusa’da inşa ediliyor ve karma bir proje. Site içerisinde apartman daireleri, farklı tipte villalar var. 10 bin GBP peşinat ile villa sahibi olmak mümkün Yasemin Sitesi’nde. Ayrıca 36 ay “0” faiz kampanyası da hala geçerli.

Altıncı olarak Kösezade Construction’un inşa ettiği Kösezade 58 projesini inceleyelim. Bankasız, kefilsiz, 60 ay “0” faiz kampanyası yapıyor Kösezade 58 projesinde. Proje 2+1 penthouse ve dairelerden oluşuyor. Kira öder gibi evinin taksidini ödemek isteyenler için bir fırsat.

Yedinci kampanyalı projemiz Levent Homes’tan. Levent Homes Akasya Apartmanları, Sea Breeze ve Abelia Residence projesinde kampanya yapıyor.

Akasya Apartmanlarında yaz kampanyası başlatan Levent Homes, konut satın alana herkese 5 parça beyaz eşya hediye ediyor. Üstelik %25 peşinat ödeyip kalan miktarı taksitlendirebiliyorsunuz. Proje taşınmaya hazır durumda. Lefkoşa Küçük Kaymaklı’da inşa edildi.

Abelia Residence İskele bölgesinde inşa edilen diğer projesi Levent Homes’un. Yıldızlı otel konforuna sahip proje Ağustos ayında teslim ediliyor. Levent Homes Abelia Residence projesinde %25 peşinat ile 12 yıl vade imkanı sunuyor.

Levent Homes Girne Merkez’de inşa ettiği See Breeze projesinde 1 yıl faizsiz ödeme planı ile 500 GBP aylık taksitler olacak şekilde 10 yıl vade imkanı sunuyor. Proje penthouse ve 1+1, 2+1, 3+1 dairelerden oluşuyor.

Sekizinci kampanyalı projemiz Northernland Group of Companies’den. Grand Sapphire projesinde 3 yıl “0” faiz kampanyası sunuyor Northernland Construction. İskele Long Beach bölgesinde inşa ettiği hem otel hem de konut projesinde eşsiz bir yatırım imkanı sunuyor müşterilerine.

Konut projelerinin yanı sıra arsa isteyenler için de kampanyalar mevcut. EMIC’in İskele Sunset Arsaları’nda kaçırılmayacak bir kampanya var. Aylık 280 GBP taksit ödeyerek arsa sahibi olmak mümkün. Arsalar müstakil tapulu ve inşaata hazır.


En güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Listeleri Karşılaştır