2022 © Kıbrısemlakmerkezi.com
yakınlaştırmayı etkinleştirmek için tıklayın
aranıyor
Hiç sonuç bulamadık
haritayı aç
Görüntüle Yol haritası Uydu Hibrit Arazi Lokasyonum Tam ekran Önceki Sonraki
Gelişmiş Arama
Arama sonuçlarınız

KKTC inşaat firmalarının kampanyalı konut projeleri Kıbrıs Emlak Merkezi’nde!

16 Ekim 2019

Kuzey Kıbrıs’ta yatırım düşünenler için kampanyalı konut projeleri fırsat demek. KKTC inşaat sektörüne yön veren firmaların kampanyalı konut projeleri Kıbrıs Emlak Merkezi’nde.



Kıbrıs’ta yatırım düşünenler için cazip fırsatlar daha büyük önem taşıyor.

İkinci el konut satın almak yerine, projeden yatırım yapmayı tercih edenlerin sayısı bir hayli fazla.

İşte bu süreçte de yatırımcı direkt inşaat firmaları ile irtibat kuruyor.

Kıbrıs’ta yatırım düşünenler, kampanyalı konut projelerini Kıbrıs Emlak Merkezi’nden takip ediyor.

Kazançlı ve güvenli yatırımın adresi Kıbrıs Emlak Merkezi’nde, sizlerle kurumsal inşaat firması üyelerimize ait kampanyalı 5 Kıbrıs konut projesini paylaşıyoruz.

– BİN STERLİN TAKSİTLE VİLLA

Mehmetçik Development firmasının Lefkoşa’da sürdürdüğü lüks villa projesi, kazançlı bir fırsat sunuyor. Projeden villa sahibi olmak isteyenler ayda bin sterlin taksit ödeyerek yeni hayaline kavuşabilir. Projede villaların fiyatları 115 bin sterlinden başlıyor.

– 180 AY VADE İLE EV SAHİBİ OLUN

Kıbrıs konut projelerini inceleyenler için Girne pazarı bir süredir daha cazip fırsatlarla öne çıkıyor. Nurel Construction da dikkat çeken projesi Phoenix Towers ile yeni bir kampanya başlattı. Şirketten vade ile 180 ay 500 sterlin taksitle evinize sahip olabilirsiniz.

– 500 STERLİN TAKSİTLE YATIRIM FIRSATI

4 şehirde, 4 özel projeye başlayan Levent Homes, Kuzey Kıbrıs’ın gözdesi Girne’de avantajlı bir fırsat sunuyor. Birinci etabı büyük talep gören Sea Breeze Apartmanları’nın bu kez ikinci etabı satışta. Sea Breeze II Apartmanları projesi 1, 2 ve 3 yatak odalı dairelerden ve 1 ile 3 yatak odalı penthouselardan oluşuyor. Konumu, mimarisi ve inşaat kalitesiyle öne çıkan projede bir de özel kampanya var. Bu projeden ev almak isteyenler yüzde 25 peşinat ve aylık 500 sterlin taksitle konut sahibi olabilir.

– 60 AY 0 FAİZ İLE YATIRIM

Projenin ismi Kösezade 57. Lefkoşa Kızılbaş bölgesinde olup, Kasım 2019 tarihinde teslim edilecek. Proje 80 metrekarelik 12 adet 2+1 daireden oluşuyor. Kösezade Construction projeye özel 60 ay 0 faiz ile yatırım fırsatı sunuyor. Dikkat çeken projede artık son daireler.

– 24 AYDA TAŞIN, 60 AYDA ÖDE

Atoll Development kira öder gibi ev sahibi olmak isteyenlere yeni bir seçenek sunuyor. Girne’de konumlanan konut projesi 24 ay sonra teslim edilecek. Ve projeden ev sahibi olanlar bankasız, kefilsiz 60 ay taksitle evi direkt şirkete ödeyecek.

KIBRIS EMLAK MERKEZİ


En güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Listeleri Karşılaştır