2022 © Kıbrısemlakmerkezi.com
yakınlaştırmayı etkinleştirmek için tıklayın
aranıyor
Hiç sonuç bulamadık
haritayı aç
Görüntüle Yol haritası Uydu Hibrit Arazi Lokasyonum Tam ekran Önceki Sonraki
Gelişmiş Arama
Arama sonuçlarınız

KKTC emlak acentesi C21 Island’da eğitim programı!

20 Aralık 2019

KKTC emlak sektörünün yeni emlak markası C21 Island oldukça iddialı. Güçlü kadrosuyla hızlı başlangıç yapan acente, eğitimlere büyük önem veriyor.



Sektöre hızlı girdi, güçlü isimlerle iddialı bir başlangıç yaptı.

KKTC emlak sektörünün en yeni franchise emlak acentelerinden C21 Island, 2019’un dikkat çekenlerinden.

Brokerlığını Kağan Semavi’nin yaptığı C21, sektörün tecrübeli isimlerini kadroya kattı, zengin bir portföyle yarışa katıldı.

Başta Girne olmak üzere, KKTC’nin birçok bölgesinde yatırımlık ve oturumluk lüks fırsatlar sunan C21 Island, eğitime de büyük önem veriyor.

Firma özellikle 2019’un son ayını eğitime ayırdı.

Satış tekniklerinden müşteri ilişkilerine, sektörel verilerden iletişim yönetimine kadar birçok başlıkta profesyonel eğitim programları vardı.

Kuzey Kıbrıs’ın SWOT Analizi; güçlü alanları, zayıf alanları, fırsatları ve tehdit alanları, bireysel yerine takım halinde çalışma, müşteri ile doğru iletişim, açıklama, değer verme, onay alma ve daha fazlası üzerine teori ve pratik çalışmaları yapıldı.

Müşteri ile konuşurken rakamları doğru kullanabilme, taşınmaz malın özelliklerine göre doğru fiyat alabilme ve ikna edebilme, etki alanları ve detayları ile ilgili bilgiler ardından günümüzün en güçlü ulaşım ve reklam alanı olan sosyal medya ağlarından LinkedIn platformunu acente olarak doğru kullanabilme, kampanyaları doğru izleyebilme ve slogan geliştirmeleri konularına da danışmanlar tarafından dikkatle dinlendi.

Özel eğitimciler tarafından tasarlanan program, interaktif katılımla başarılı sonuçlar aldı.

C21 Island 2020 yılında da eğitim programına yoğunluk vermeye devam edecek.

KIBRIS EMLAK MERKEZİ


En güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Listeleri Karşılaştır