2022 © Kıbrısemlakmerkezi.com
yakınlaştırmayı etkinleştirmek için tıklayın
aranıyor
Hiç sonuç bulamadık
haritayı aç
Görüntüle Yol haritası Uydu Hibrit Arazi Lokasyonum Tam ekran Önceki Sonraki
Gelişmiş Arama
Arama sonuçlarınız

KKTC’de hafta sonu gezilecek 5 proje – Kıbrıs Emlak Merkezi

30 Haziran 2018

Türkiye’de seçimler sona erdi, KKTC’de yapılan yerel seçimlerle de, yerel yönetimleri yönetecek kişiler dört yıllığına belli oldu.
Yatırımlarda, sonuçlarla birlikte hız kazandı. KKTC’de hafta sonu gezilebilecek, konut fırsatlarını sizin için derledik.



Bir süredir gündemi meşgul eden seçimler bitti, hem KKTC yerel yönetimlerde, hem Türkiye’de ki, genel seçimlerde halk kendini yönetmesini istediği siyasetçileri seçti.

Bununla birlikte, emlak piyasası da, hem satış, hem kiralamada hız kazandı.

KKTC’de hafta sonu gezilmesi gereken konut projelerini sizin için derledik.

1988 yılından bu yana KKTC’de faaliyet gösteren Emtan Construction’ un en yeni projesi ‘’Emtan Trio’’ Girne şehir merkezinde, 3 tip konut seçeneği bulunan projede, daire fiyatları 95 bin sterlin’den başlıyor.

 

Gazimağusa’da yer alan ikinci proje apartman projelerine farklı bir boyut kazandıran, Tanyel Construction imzalı, Yasemin Sitesi. 2 Etaptan oluşan Yasemin sitesinde, 1. Etap 41, 2. Etap 24 daireden oluşmakta.

 

Lefkoşa Yenikent’te yer alan bir başka proje, Cyprosun Group imzası taşıyan Gönsa 300 apartman projesi, kapalı otoparklı, kira garantili, Gönsa 300’de, 12 adet 2+1, 88 metre kare daire bulunuyor. Dairelerin satış fiyatı ise 50 bin sterlin’den başlıyor.

 

Daire fiyatına villa sahibi olmak isteyen okuyucularımız bu ilan tam size göre, Aladağ İnşaatın en yeni, en gözde projesi, ‘’Arch Court Ozanköy’’ dağ ve deniz manzaralı konutları lansmana özel fiyatlarıyla 70 bin sterlin’den satışa çıkarttı.

 

www.www.kibrisemlakmerkezi.com da yer alan, hafta sonu gezilmesi gereken, beşinci proje Girne Alsancak’ta bulunan, Eroğlu Construction imzalı, Lotus Park projesi. Herkese ve her keseye hitap eden, lüks daire konseptinin hayat bulduğu, Lotus Park’ta 2+1, 90 metre kare daireler, 60 bin sterlin, 3+1, 110 metre kare daireler, 70 bin sterlin’den başlayan fiyatlarla satışta.


Etiketler: , , , , , , En güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Listeleri Karşılaştır