2022 © Kıbrısemlakmerkezi.com
yakınlaştırmayı etkinleştirmek için tıklayın
aranıyor
Hiç sonuç bulamadık
haritayı aç
Görüntüle Yol haritası Uydu Hibrit Arazi Lokasyonum Tam ekran Önceki Sonraki
Gelişmiş Arama
Arama sonuçlarınız

Kıbrıs Türk Emlakçılar Birliği’nden KKTC’ye düşen füzeyle ilgili uyarı!

16 Haziran 2019

Kıbrıs emlak sektörü için “güvenli ada” söylemine, füze gölgesi düştü. KKTC’yi alarma geçiren füze ile ilgili Kıbrıs Türk Emlakçılar Birliği açıklama yayınladı.



Kamuoyuna Duyuru “Düşen füze, sektörü olumsuz etkilememeli”

KKTC emlak ve inşaat sektörünün en önemli pazarlama avantajlarından biri “güvenli ada”… Hatta dünyanın en güvenlisi diye anlatılıyor yatırımcıya.

Fakat ülkeye düşen füze ve füzenin hala belli olmayan akıbeti, yatırımcıda endişe, sektörde paniğe sebep oldu.

Kıbrıs Türk Emlakçılar Birliği de hızlıca konuyla ilgili bir açıklama yayınladı.

İşte detaylar:

Kıbrıs Türk Emlakçılar Birliği Başkanı Hasan Sungur, KKTC’nin savaşın bir parçası gibi gösterilmesi sektörü ve ekonomiyi derinden yaralayacağı uyarısında bulundu.
Konuya ilişkin Başkan Sungur’un açıklaması şöyle.

Malumunuz dün gece büyük bir tehlike atlattık. Öncelikle bölge sakinlerine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Dün gece yaşanan bu talihsiz kazadan bu yana doğal olarak kamuoyunun ve basının tüm ilgisi yaşanan bu kazaya odaklandı.

Oysa hafta sonu Sayın Başbakanımız Kıbrıs Türk Emlakçılar Birliğinin düzenlediği 3. Eğitim Seminerine katılmış orada tüm emlak ve inşaat sektörünün önünü açacak olan “KKTC Devletinin tüm tapuları KKTC Devletinin güvencesi altındadır” demiştir. Biz bu açıklamayı tüm yurt dışında iş yaptığımız paydaşlara paylaşmaya hazırlanırken dün gece meydana gelen kaza hepimizi çok üzmüştür. Ancak konunun KKTC’nin bir güvenlik zafiyeti varmış şeklinde basında yer almasından dolayı derin endişe içerisindeyiz.

Kamuoyundan ricamız yaşanan bu kazanın bir güvenlik zafiyeti varmış gibi değerlendirilmemesi ve kamuoyunun gerekli hassasiyeti göstermesidir. Akdeniz bölgesinin en güvenli ve en güzel doğasının hala KKTC olduğu unutulmamalıdır.
Saygılarımla,

Kıbrıs Türk Emlakçılar Birliği Başkanı Hasan Sungur


En güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Listeleri Karşılaştır