2022 © Kıbrısemlakmerkezi.com
yakınlaştırmayı etkinleştirmek için tıklayın
aranıyor
Hiç sonuç bulamadık
haritayı aç
Görüntüle Yol haritası Uydu Hibrit Arazi Lokasyonum Tam ekran Önceki Sonraki
Gelişmiş Arama
Arama sonuçlarınız

Kıbrıs emlaklarında yeni parola; kira garantili proje..

18 Nisan 2016

Kıbrıs emlak sektöründe hızlı bir değişim var. Kazançlı yatırım için, artık kira garantili konut projeleri revaçta. Kıbrıs’ta yatırım yapmak, bu yöntem ile artık çok daha avantajlı..



Emlak sektörü hızlı bir değişim içinde. Sadece mimari yapı değil değişen, pazarlama stratejileri ve yatırımcıya sunulan avantajlar da yenileniyor.
Kıbrıs emlak sektöründe son dönemde en dikkat çeken başlık; kira garantili projeler.
Yıllardır Türkiye’de emlak sektöründe uygulanan bu formül, KKTC’de de kısa sürede çok sevildi. Firmalar oturum için değil de, yatırım için konut alanlara kiralama garantisi veriyor. Daha evi aldığınız gün, kiracı garantisi ile yola çıkıyorsunuz.
Örneğin aylık 800 sterlin taksitle girdiğiniz projede, ortalama 400 sterlin her ay kiracıdan, ya da kiracı bulamazsa firmadan hesabınıza yatıyor. Yani bu yatırımın size aylık maliyeti 400 sterline geliyor.
Yatırımcıya cazip gelen, satışlara ciddi bir etki sağlayan bu fırsat şu an hızla KKTC geneline yayılıyor. Mağusa’da, Girne’de, Lefkoşa’da artık birçok proje ‘kira garantili’ sloganıyla satışa çıkıyor.
Tabi siz siz olun, vaatler güzel olsa da, işinizi profesyonel bir sözleşmeyle garantiye alın ki, sonradan başınız ağarmasın..
KIBRIS EMLAK MERKEZİ


En güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Listeleri Karşılaştır