2022 © Kıbrısemlakmerkezi.com
yakınlaştırmayı etkinleştirmek için tıklayın
aranıyor
Hiç sonuç bulamadık
haritayı aç
Görüntüle Yol haritası Uydu Hibrit Arazi Lokasyonum Tam ekran Önceki Sonraki
Gelişmiş Arama
Arama sonuçlarınız

Kıbrıs emlak ve KKTC inşaat dünyasının lider firmaları Kıbrıs Emlak Merkezi’nde!

16 Eylül 2019

Kıbrıs’ta yatırım ve yatırımcının buluşma noktası Kıbrıs Emlak Merkezi… Emlak ve inşaat sektörüne yön veren lider firmalar, en özel fırsatları Kıbrıs Emlak Merkezi üzerinden yatırımcıya sunuyor.



Güçlü firmalar, kazançlı fırsatlar…

Yıllardır Kuzey Kıbrıs’ta kazançlı yatırımlar ile yatırımcıları buluşturan Kıbrıs Emlak Merkezi, sektöre yön vermeye devam ediyor.

Kıbrıs emlak sektörünün başarılı emlak acenteleri ile KKTC inşaat dünyasının güçlü firmaları Kıbrıs Emlak Merkezi çatısı altında bir araya geliyor.

Her şehrin, her bölgenin lider firmaları, en. yeni fırsatları, konut projelerini ve kampanyalarını Kıbrıs Emlak Merkezi üzerinden yatırımcılara ulaştırıyor.

Kıbrıs Emlak Merkezi kurumsal üyesi firmalar başta Kuzey Kıbrıs ve Türkiye olmak üzere, İngiltere, ABD, Rusya, Almanya, Birleşik Arap Emirlikleri, Azerbaycan, Türki Cumhuriyetler ve birçok İskandinav ülkeleri tarafından yoğun ziyaretçi alıyor.

Ziyaretçiler firmaları inceliyor, projelerini görüyor, haklarında çıkan haberleri okuyor, fırsatları takip ediyor, iletişim formu ve canlı destek sistemi üzerinden direkt irtibat kuruyor.

“Ülkede kriz var, satışlar durdu” denen dönemde bile, Kıbrıs Emlak Merkezi kurumsal üyesi firmalar, her gün yeni yatırımcı adaylarıyla tanışıyor, yeni satış fırsatları ile karşılaşıyor.

KIBRIS EMLAK MERKEZİ


En güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Listeleri Karşılaştır