2022 © Kıbrısemlakmerkezi.com
yakınlaştırmayı etkinleştirmek için tıklayın
aranıyor
Hiç sonuç bulamadık
haritayı aç
Görüntüle Yol haritası Uydu Hibrit Arazi Lokasyonum Tam ekran Önceki Sonraki
Gelişmiş Arama
Arama sonuçlarınız

Kıbrıs emlak sektörünün profesyonel gayrimenkul danışmanları Kıbrıs Emlak Merkezi’nde…

15 Haziran 2018

Kıbrıs emlak danışmanları, Kıbrıs Emlak Merkezi’nde buluşuyor… KKTC gayrimenkul sektörünün profesyonelleri, en özel portföylerini yatırımcılara sunuyor. İşte detaylar.



Kıbrıs’ta kayıtlı kayıtsız emlakçı maalesef çok fazla.

Son iki yılda, neredeyse önüne gelen gayrimenkul sektöründen kazanç elde etmeye çalışıyor.

Bu durum mesleğini profesyonel olarak yapmak isteyenler önünde en büyük engel.

Sahibinden adı altında ilan verenler, başkasının portföyünü el altından satmaya/kiralamaya çalışanlar, kapora alıp ortadan kaybolanlar ve daha neler neler…

Gazeteler son dönemde neredeyse her gün bir emlakçı vakasını yazıyor.

İşte tüm bunlar Kıbrıs’ta yatırım düşünenleri endişeye sokuyor.

Kıbrıs’ın ilk ve tek emlak haber-ilan portalı Kıbrıs Emlak Merkezi olarak biz ise yatırımcı için güvenli bir platform sunuyoruz.

Herkesin değil, sadece kayıtlı ve kurumsal çalışan emlak acentelerinin yer aldığı Kıbrıs Emlak Merkezi’nde, “her danışman bir marka” olacak demiştik, o yolda da devam ediyoruz.

Profesyonel gayrimenkul danışmanları Kıbrıs Emlak Merkezi’nde yer alan sayfalarında CV’lerini ve başarılarını paylaşıyor, bölge ve yatırım analizleri yapıyor, kendilerini araştıran müşteri ve müşteri adayları için dolu dolu bir kaynak sunuyor.

Tanıdığı/tanıştığı emlak danışmanını incelemek, araştırmak isteyen müşteriler de 7/24 Kıbrıs Emlak Merkezi’nden gayrimenkul danışmanları hakkında en detaylı bilgilere erişiyor.

“Herkesin değil, en iyilerin buluşma noktası” sloganıyla ilerleyen Kıbrıs Emlak Merkezi, profesyonel gayrimenkul danışmanlarının kişisel marka değeri oluşturma sürecini de çok ama çok hızlandırıyor.

Bilinçli tüketiciye, kazançlı ve güvenli yatırım fırsatları sunan Kıbrıs Emlak Merkezi, profesyonel isim ve markalarla büyümeye devam ediyor…


En güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Listeleri Karşılaştır