2022 © Kıbrısemlakmerkezi.com
yakınlaştırmayı etkinleştirmek için tıklayın
aranıyor
Hiç sonuç bulamadık
haritayı aç
Görüntüle Yol haritası Uydu Hibrit Arazi Lokasyonum Tam ekran Önceki Sonraki
Gelişmiş Arama
Arama sonuçlarınız

Kıbrıs Emlak Merkezi, Milos Park Homes şantiyesinde..

9 Şubat 2016

Girne’nin en özel konut projelerinden Milos Park Homes’ta son durum nasıl? İnşaat süreci nasıl işliyor? Kıbrıs Emlak Merkezi, projeyi yerinde inceledi. İşte yatırımcılar için büyük önem taşıyan o izlenimler..



Kıbrıs’ın ilk ve tek emlak haber portalı Kıbrıs Emlak Merkezi, sektörün nabzını tutmaya devam ediyor.
Ayaz Medya Grubu yayınları arasında yer alan Kıbrıs Emlak Merkezi, ülkenin en özel konut projelerinden Milos Park Homes’u mercek altına aldı..
Yatırım ve yatırımcının gözdesi haline gelen, satışlarının hızla devam ettiği Milos Park Homes’ta son durum nasıl? İnşaat çalışmalarında hangi aşamaya gelindi? Projede yaşam ne zaman başlayacak? Kıbrıs Emlak Merkezi okurlarından gelen bu sorular artınca, yerinde ziyaret ve inceleme vardı..
Ayaz Medya Grubu Direktörü Özge Yavuz Ayaz ve Kıbrıs Emlak Merkezi Genel Yayın Yönetmeni Atıl Ayaz’a, proje ziyaretinde Kıbrıs Developments Satış ve Pazarlama Direktörü Harper Özbirim eşlik etti.

Girne Alsancak’ta doğanın içinde, yeşilin tam ortasında ve çok özel bir manzaraya eşlik eden Milos Park Homes’ta inşaat tüm hızıyla sürüyor. Hatta alışılmadık bir hızda devam ediyor diyebiliriz.
Genelde firmalar önce satışı tamamlayıp, sonra inşaat sürecini başlatırken, Kıbrıs Developments burada farkını gösteriyor. Lansmanla eş zamanlı başlayan şantiye süreci, dev bir kadroyla çıtayı yükseltiyor. İlk etabın teslimatı için belirlenen süre Kasım 2016. Fakat Kıbrıs Developments, daha erken bir teslim ile yeni bir sürprize hazırlanıyor..
Tabi inşaat demişken, iş sağlığı ve güvenliği konusunda alınan tedbirleri de hatırlatmakta fayda var. Son dönemde birçok firma iş kazalarıyla zor günler yaşarken, Kıbrıs Developments ve Eurocoast Construction ekipleri tedbirleri en üst düzeyde tutuyor. Hem çalışanlar, hem de ziyaretçiler için iş güvenliği ilk sırada..

Tekrar dönelim son duruma.. Projenin ilk etabının kaba inşaatı bitmiş durumda. Hatta bazı konutlarda fayans döşemeleri bile başlamış.Önümüzdeki hafta doğramalar takılacak.
Projeden yatırım yapmayı düşünenlerler için büyük bir avantaj sağlıyor bu hızlı inşaat süreci. Çünkü şantiyeyi gezerken, istediğiniz konut tipini ziyaret edebiliyorsunuz. Maketten ya da dijital ortamdan görmek yerine, Milos Park Homes projesinin atmosferini yerinde yaşıyorsunuz.
Yatırım demişken küçük bir hatırlatma da yapalım. Lansman fiyatlarıyla satışa çıkan son üç daire kalmış artık. Daire fiyatına villa sloganıyla dikkat çeken Milos Park Homes’ta, 49 bin sterlinden başlayan fiyatlarla ev sahibi olmak için artık son fırsat diyebiliriz.

Projenin en özel ayrıntılarından biri de peyzajı. Burada da diğerlerinden ayrılıyor Milos Park Homes. Çünkü proje içindeki yeşillikler yeni değil, yetişkin bitkiler. Özellikle konutlar arasındaki limon ve zeytin ağaçlarını yerinde görmelisiniz..
Yatırımcının ve şehrin içinde, şehirden uzak bir yaşam sürenlerin gözdesi haline gelen Milos Park Homes için yeni gelişmeler de var. Projeden konut alacaklar için, Kıbrıs’ta bir ilk taşıyacak anlaşma için geri sayım başladı. Kıbrıs Developments markasının imzalayacağı bu özel anlaşma, Kıbrıs inşaat sektöründe de büyük yankı uyandıracak.
Detaylar çok yakında, Kıbrıs Emlak Merkezi’nde..

KIBRIS EMLAK MERKEZİ


En güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Listeleri Karşılaştır