2022 © Kıbrısemlakmerkezi.com
yakınlaştırmayı etkinleştirmek için tıklayın
aranıyor
Hiç sonuç bulamadık
haritayı aç
Görüntüle Yol haritası Uydu Hibrit Arazi Lokasyonum Tam ekran Önceki Sonraki
Gelişmiş Arama
Arama sonuçlarınız

Kıbrıs Developments’ın Kıbrıs Town Houses projesi en iyiler arasında!

13 Aralık 2017

Milos Park Homes ile yaşadığı başarıyı, Kıbrıs Town Houses ile arttırarak devam ediyor. Kıbrıs emlak sektörünün ödüllü firması Kıbrıs Developments, bir kez daha en iyiler arasında.
Türkiye’de emlak oscarları olarak bilinen Sign Of The City 2017’de heyecan büyüktü. Kıbrıs Developments iddialı projesi Kıbrıs Town Houses ile Kıbrıs’ı temsil etti projede.



Milos Park Homes ile yaşadığı başarıyı, Kıbrıs Town Houses ile arttırarak devam ediyor. Kıbrıs emlak sektörünün ödüllü firması Kıbrıs Developments, bir kez daha en iyiler arasında.

Türkiye’de emlak oscarları olarak bilinen Sign Of The City 2017’de heyecan büyüktü. Kıbrıs Developments iddialı projesi Kıbrıs Town Houses ile Kıbrıs’ı temsil etti projede.

Tam 3 dalda birden yarıştı Kıbrıs Town Houses, üçünde de finale kaldı.

“En iyi konut”, “En yeşil bina” ve “En iyi pazarlama kampanyası” kategorilerinde Türkiye’nin devleriyle yarışan Kıbrıs Town Houses, premium proje seçildi.

İstanbul’da gerçekleşen “SotCA 2017” Ödül Töreni’ne Kıbrıs Developments Yönetim Kurulu Başkanı Çağatay Özbirim, Kıbrıs Developments ekibi ile birlikte katıldı.

Özbirim: “Bu platformda yer almak büyük bir gurur”

Kıbrıs Developments Yönetim Kurulu Başkanı Çağatay Özbirim ödül töreni sonrasında yaptığı açıklamada, bu yıl ikinci kez Sign of the City Ödülleri’nde yer almaktan duyduğu mutluluğu belirterek, Kıbrıs Town Houses’ın Türkiye’de böylesi önemli bir platformda finalde yarışarak 3 kategoride premium proje seçilmesinin büyük bir gurur olduğunu ifade etti. Çok değerli jüri üyeleri tarafından projelerinin takdir edilmesinin kendilerini daha da yüreklendirdiğini kaydeden Özbirim: “Doğa dostu, sürdürülebilir, sosyal ve kültürel yaşamı destekleyen Kıbrıs Town Houses projemiz ile yenilikçi vizyonumuzu sürdürüyor ve geleceğe yatırım yapmaya devam ediyoruz” dedi.

Özbirim: “İlk kez Kuzey Kıbrıs’tan bir firma 3 kategoride finale kalıp premium proje seçildi”

Ödül töreni ile ilgili duygu ve düşüncelerini paylaşan Kıbrıs Developments Proje Tasarımı ve Pazarlama Bölümü Direktörü Harper Özbirim ise, bu yıl 2. kez Türkiye’de Kıbrıs Town Houses projesi ile hem Kıbrıs’ı, hem de Kıbrıs Developments’i temsil etmenin büyük bir mutluluk ve gurur olduğunu vurguladı. İlk kez Kuzey Kıbrıs’tan bir firmanın 3 kategoride finale kalıp premium proje seçildiğinin altını çizen Özbirim, ciddi bir ekip çalışmasının ürünü olan bu başarıda emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerini sundu. Özbirim şöyle devam etti: “Kıbrıs’tan, Kıbrıs’ın yerel mimarisinden, komşuluk ilişkilerinden, gelenek, göreneklerinden ve kültürel ilişkilerinden ilham alarak tasarladığımız Kıbrıs Town Houses projemiz ile Kıbrıs’ı temsil etmek, sahnede Kıbrıs ismini söyletmek, Kıbrıs insanının üretip varolabileceğini ve bir şeyler başarabileceğini göstermek çok güzel ve gurur vericiydi. Girne’nin imza, Kuzey Kıbrıs’ın gurur projesi olan Kıbrıs Town Houses ile yarışmalara katılmaya, ödüller kazanmaya ve sektöre yön vermeye devam edeceğiz”.

Kıbrıs Town Houses Hakkında:

Merkezi konumu, eşsiz manzarası ve çok özel ayrıntılarıyla dikkat çekiyor, huzurlu bir yaşam arayanlar için ayrıcalıklı fırsatlar sunuyor.

Kıbrıs Developments imzalı Kıbrıs Town Houses Girne’nin yeni gözdesi Alsancak’ta konumlanıyor.

Kıbrıs Town Houses 151 konutluk karma bir proje.

İçinde villa da var, iki katlı yapılar da.

Fakat hepsinin ortak özelliği, müstakil oluşu.

Bahçeli veya penthouselu konutların girişleri bile ayrı, hepsinin kendi avlusu var.

4 konut tipinin bulunduğu projede 1+1, 2+1 ve 3+1 konutlar yer alıyor.

Ve tüm bu konutlar oldukça geniş metrekareleriyle dikkat çekiyor, yatırımcısına rahat bir yaşam alanı sunuyor.

Fiyatların 79 bin sterlinden başladığı Kıbrıs Town Houses projesinde satışlar hızla devam ediyor.

Üstelik bu proje için İş Bankası Natamam Konut Kredisi veriyor, hem de tam 20 yıl vadeli.

Yani hemen bugün evinizi seçip, kredi kullanabiliyorsunuz.

Ayda 509 sterlinden başlayan taksitlerle de, Kıbrıs Town Houses projesinde evinize sahip olabiliyorsunuz.

Proje Detaylarını İncelemek İçin: http://kibris.town/

Telefon İle Bilgi Almak İçin: 0 392 444 52 77


En güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Listeleri Karşılaştır