2022 © Kıbrısemlakmerkezi.com
yakınlaştırmayı etkinleştirmek için tıklayın
aranıyor
Hiç sonuç bulamadık
haritayı aç
Görüntüle Yol haritası Uydu Hibrit Arazi Lokasyonum Tam ekran Önceki Sonraki
Gelişmiş Arama
Arama sonuçlarınız

“Kıbrıs’ın en lüks villa projesi olacak!”

2 Mart 2016

Kıbrıs emlak dünyasında kalite çıtası her geçen gün yükseliyor. Bu kez Farz Şirketler Grubu yeni projesiyle ön planda. ‘Kıbrıs’ın en lüks villa projesi’ sloganıyla yola çıkan firma, büyük dikkat çekiyor..



Katalogdan ev satanlar döviz kurundaki korkutan yükselişle sıkıntılı günler yaşarken, tamamlandıktan sonra satışa çıkan Nicosia Park Residence projesi çok dikkat çekti.

Farz Şirketler Grubu’nun özsermayesiyle inşa edilen proje konumu, dizaynı ve “KDV Bizden” fırsatıyla çok talep gördü, hızla satılıyor..

Peki firmanın yeni yol haritasında neler var. Farz Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erman Çitim, Ekonomi Kıbrıs Prestige dergisine konuk oldu. Firmanın yeni projelerini paylaştı..

“KIBRIS’IN EN LÜKS VİLLA PROJESİ OLACAK”

“İki yeni projeye birden başlayacağız. Bunlardan ilki Güzelyurt’ta, yurt projesi olacak. ODTÜ ile de prensiplerde anlaşmaya vardık. İkincisinin adresi ise Girne; ezber bozacak bir konsept olacak.. Girne Çatalköy’de 13 dönümlük arazimiz hazır. Projenin yurt içi ve yurt dışından birçok müşterisi var şimdiden. Emin olun ki Kıbrıs’ın en lüks villa projesini hayata geçireceğiz.“

İlk duyunca iddialı bir söz gibi geliyor. Ama detayları dinleyince gözünüzde canlanıyor proje. Farz Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erman Çitim projeden tüyolar veriyor. 13 dönümlük arazide, her dönüme bir villa inşa edileceğini, ortalama fiyatların da 500 bin sterlinden başlayacağını söylüyor.

Yapının içeriğine gelince; site konseptinde lüks bir villa projesi olacak. İçinde hamamı, saunası, ortak alanı, cafesi, açık-kapalı yüzme havuzu, spor kompleksleri, kreşi, hatta mescidi olacak. Site sakinlerine 7/24 güvenlik hizmeti verilecek.
KIBRIS EMLAK MERKEZİ


En güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Listeleri Karşılaştır