2022 © Kıbrısemlakmerkezi.com
yakınlaştırmayı etkinleştirmek için tıklayın
aranıyor
Hiç sonuç bulamadık
haritayı aç
Görüntüle Yol haritası Uydu Hibrit Arazi Lokasyonum Tam ekran Önceki Sonraki
Gelişmiş Arama
Arama sonuçlarınız

Keller Williams’tan Lefkoşa ve Gazimağusa projesi!

18 Nisan 2017

Kıbrıs emlak sektörüne hızlı bir giriş yapan Keller Williams’ın yol haritası da dikkat çekiyor. KW Kuzey Kıbrıs Kurucu Ortağı Pırıl Şentürk Halim, detayları Kıbrıs Emlak Merkezi’ne anlattı.



2016 yılı nasıl geçti Keller Williams Kuzey Kıbrıs için?

2016 yılı bizim için her zaman özel bir tarih olacak Keller Williams Kuzey Kıbrıs bölge Müdürlüğümüz bu yıl içinde 11 Kasım’da açıldı.

2 yıl şirketimizin ülkemiz içinde yapılacak yatırım ve yerel aksiyon planımızın ön hazırlıkları ile geçmişti. Bu nedenle hazırlıklı bir çalışma ile başladık ve kısa zamanda hızlı yol aldık.

25 gayrimenkul danışmanından oluşan satış ekibimiz ve 4 lider kadromuz ile aktif bir satış ve tanıtım çalışmalarına başladık.

Kasım ayı boyunca Keller Williams Türkiye Üniversitesi Eğitmenleri ofisimize gelerek 94 saat eğitim verdiler. Aralık ayı boyunca 120 saat eğitim verildi.

Eğitimler bizim için çok değerli; hem danışmanlarımızın kendi sektörlerinde uzmanlık kazanması açısından hem de firmamızın uluslararası kurumsal kalite standartlarına bağlı, kişiye özel hizmetler sunan danışmanlarımız ile mükemmel müşteri memnuniyeti yaratabilmek adına çok değerli.

Biz zaten firmamızı gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren eğitim ve koçluk firması olarak tanıtıyoruz.

Hedefimiz Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinde ilk akla gelen emlak firması olmak. Bu vizyon ile çalışmalarımıza devam edeceğiz.

Yeni planlarınız nedir? Yol haritanızda neler var?

öncelikli hedefimiz BÜYÜMEK!

Danışman kadromuz ve yeni açacağımız şubeler olarak.

Mevcut danışman kadromuzu bu yıl içinde 80 kişiye çıkarmayı hedefliyoruz.

Yine yakın zamanda Lefkoşa ve Gazimağusa’da 2 yeni şube açmayı planlıyoruz.

Mevcut Bölge Müdürlüğümüz Kuzey Kıbrıs temsilcisidir. Dolayısıyla açılacak tüm alt şubelerimiz ile ada çapında birlikte hareket eden büyük bir satış ekibi planlıyoruz. Gelecek 5 yıl içinde ise 5 şubeye kadar büyüyeceğiz.

Eğitimlerimiz her zaman ki gibi devam edecek. 2017 yılında 1000 saatlik eğitim hedefliyoruz. Gayrimenkul sektöründe bir başarılı danışmanın ihtiyaç duyacağı tüm eğitimleri gerek yetiştirdiğimiz kendi eğitimcilerimiz (aynı zamanda danışmanlarımız), gerekse yurtdışından KW Üniversitesinden gelecek eğitimcilerimizle gerçekleştirmiş olacağız.

Böylelikle ada çapında müşterimize daha yakın olarak, enerjik, yaptığı işi iyi bilen, işini seven ve sektör bilgisine hakim danışmanlarımız ile büyümeyi ve en iyi müşteri memnuniyetini veren firma olmayı hedefliyoruz.

İş dünyasında ve girişimcilere bir mesajınız var mı?

Karlı bir iş, sahip olamaya değer bir kariyer yani mutlu olduğunuz, hedeflerinize ulaştığınız bir hayat için Keller Williams’ın önemli fırsatlar sunduğunu düşünüyorum.

Kendi şirketini kurup, işinin patronu olmak isteyen girişimciler için gayrimenkul sektöründe ki en iyi firma olduğumuzu çok tevazu göstermeden söylemek istiyorum.

Yaptığınız işin ustası olmak eğitim ve uygulama ile oluyor, kar etmeyen şirket sahip olmaya değer bir iş değildir. Bu nedenle gelin Keller Williams Kuzey Kıbrıs takımına katılın çağrısında bulunmak istiyorum.

İlk veya değil adımınızı doğru atarak, dünya çapında 145.000 danışmanın denenmiş sistem ve modelleri izleyerek kazandığı ve mutlu olduğu bir firmada hayattaki en büyük hedefinize Keller Williams ile ulaşın!

KIBRIS EMLAK MERKEZİ


En güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Listeleri Karşılaştır