2022 © Kıbrısemlakmerkezi.com
yakınlaştırmayı etkinleştirmek için tıklayın
aranıyor
Hiç sonuç bulamadık
haritayı aç
Görüntüle Yol haritası Uydu Hibrit Arazi Lokasyonum Tam ekran Önceki Sonraki
Gelişmiş Arama
Arama sonuçlarınız

Kavan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Kavan, Kervansaray Loft projesini anlattı..

15 Nisan 2018

Havuzu ve denizi bir araya getiriyor, Girne’yi lüks bir projeyle buluşturuyor. Türkiye ve KKTC’de markalı konut projelerine imza atan Kavan Yapı, Kervansaray Loft projesi ile dikkat çekenler arasında. Kavan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Kavan, Kervansaray Loft projesini anlattı..



Kavan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Kavan Kervansaray Loft’u anlattı, yenilerinin de sinyalini verdi.

Kıbrıs’ta ev almayı düşünenler için eskiden de proje çok, fakat konut tipleri üç aşağı beş yukarı birbirine çok yakında. Fakat artık değişti.

Artan taleple birlikte, kalite çıtası da yükseliyor. Mimari tasarım, sosyal alanlar ve lüks dokunuşlar ayrı bir etki katıyor projeye.

Tüm bunları bir araya getiren projelerden biri de Kervansaray Loft.

Kavan Yapı imzalı proje, Girne’nin özel lokasyonlarından Karaoğlanoğlu’nda konumlanıyor.

Merit Park Hotel’e komşu olan havuzlu lüks projeyi, Kavan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Kavan ile konuştuk.

“KIBRIS İÇİN HEDEF 1 MİLYAR DOLARLIK YATIRIM”

Çok hızlı ve prestijli projeler geliştiriyorsunuz. Neler yapıyor Kavan Yapı, sizden dinleyelim?

Aile şirketimiz olan Kavanlar İnşaat’ın doğduğu ülke Türkiye. O günlerde Türkiye,, bugün olduğu gibi zor günlerden geçiyordu! 1978 yılında başlayan inşaat sektöründeki 40 yıllık hikayemize 15.000’den fazla konutu teslim ederek ülkemize olan güvenimizi kanıtladık.

40 yıl önce, şirketimiz için belirlediğimiz hedefler bizim yolumuz oldu. Bugün baktığımızda belirlediğimiz hedeflerin ne denli doğru ve ulaşılabilir, akılcı hedefler olduğunu görmekteyiz. Bir hedefiniz varsa, gideceğiniz bir yol, varacağınız bir yer var demektir.

1999 depremi, ülkemiz adına kara bir yıl olmakla birlikte, şirketimizin hedefleri bu yaşanan üzücü olayla birlikte daha da keskinleşti. Biz, bundan sonra Kavan Yapı olarak, insanlarımıza güven veren, kalitenin öne çıktığı konutlarla hayatlarına dokunan ve onların mutluluklarına ortak olan bir marka olmalıydık! Bu sebeple, ailemize ve şirketimize çok şeyler kazandırmış olan Kocaeli’nin, deprem sonrası yaralarının sarılması adına tüm gücümüzle şehrimize yatırım yaptık. Deprem sonrası kalıcı konutların yapımıyla başlayan süreçte 9.000’den fazla konut ve 500 villa ile şehrimizin yeniden inşaasına katkı yaptık.

Kocaeli şehrini, yeniden inşaa ederken, şirket olarak 1.5 Milyar dolar yatırım yaptık şehrimize hastaneler, oteller, alışveriş ve kongre merkezleri inşaa ettik. Kocaeli’den aldığımız güçle bugün, İstanbul ve Kıbrıs’ta yatırım ve projelerimize devam ediyoruz!

İstanbul’da kısa sürede 500 milyon dolar yaparak bir çok projeye eş zamanlı olarak start verdik ve teslim ettik. İstanbul’un en gözde ilçelerinden Kadıköy’de, kentsel dönüşüm kapsamında lüks apartman ve residence talebine cevap vermek için geliştirdiğimiz projelerin, tüketicide karşılık bulmasının bizlere verdiği cesaretle, 2017 yılı içinde, İstanbul’un farklı bölgelerinde 2 bin konutu bulan, toplu konut projelerine start vereceğiz.

Kıbrıs’ta devam eden toplu konut ve villa projelerimize ilave olarak, yeni projelerle birlikte bu bölgedeki 500 milyon dolarlık yatırımlarımıza da toplamda 1 milyar dolar seviyelerine taşımayı amaçlıyoruz!

12’ye yakın proje tasarladık Kıbrıs için. Bunların beşi devam ediyor. Diğer projelerimiz de şehir planlamadan onay bekliyor. Onlara da yakın zamanda başlamayı planlıyoruz.

“DENİZE VE HAVUZA SIFIR BİR YAŞAM”

Çalışmalar için tebrikler, 1 milyar dolarlık yatırım hedefi için de başarılar. Gelin biraz Kervansaray Loft projenizi konuşalım.

Nasıl bir proje Kervansaray Loft?

Kervansaray Loft projesi Girne’nin en prestijli projesi olacak. İlgi oldukça fazla. Bu proje Kavan Yapı için de prestij olacak. Marka ve sosyal donatıları yüksek bir proje.

Fitness, sauna, buhar odası, cafe&snack bar, kapalı otopark, 24 saat özel güvenlik ve kapalı devre kamera sistemleri olacak.

1+1, 2+1 ve 3+1 loft daireler yer alıyor projede.

8 blok ve 88 daire var.

Denize ve havuza sıfır bir yaşam sunuyoruz.

1+1, 2+1 ve 3+1 loft daire tipleri, bahçe katları ve özel olarak tasarlanmış havuzlarla çevrili mimarisiyle önce Akdeniz, sonra “Kervansaray Loft” ayrıcalıkları sizi sarıp sarmalayacak.

KERVANSARAY LOFT’TA LANSMAN FIRSATLARI

Okurlarımız için projenin lokasyonunu da tarif eder misiniz?

Lokasyon olarak Girne’nin eşsiz bölgelerinden biri olan Kervansaray bölgesinde yer alıyor. 14 bin metrekare alan üzerine kurulacak projemiz. Denizle çevrili bir yaşam sunuyoruz bu projede müşterilerimize.

Gerçekten her ayrıntısıyla farkını ortaya koyuyor Kervansaray Loft.

Satış fiyatları nedir projenin?

Satış hedefi üst segment müşteriler olacak projeler. Kervansaray Loft çok özel bir proje olduğu için 85 bin sterlinden başlayan fiyatlarla şatışa çıkıyoruz.

Kavan Yapı olarak yakın ve uzun vadeli hedefleriniz neler?

Kıbrıs çok güzel bir ülke. Çok güvenli bir ülke. Tarihi dokusu ve modern mimariyi iç içe barındırıyor.

Geleceği parlak.

Bizim de hedefimiz bu güzel ülkeye güzel mimariler kazandırmak. Standartı yüksek, yaşanabilir konutlar yapmak. O yüzden Kavan Yapı ailesi olarak daha çok çalışacağız.

 


Etiketler: , En güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Listeleri Karşılaştır