2022 © Kıbrısemlakmerkezi.com
yakınlaştırmayı etkinleştirmek için tıklayın
aranıyor
Hiç sonuç bulamadık
haritayı aç
Görüntüle Yol haritası Uydu Hibrit Arazi Lokasyonum Tam ekran Önceki Sonraki
Gelişmiş Arama
Arama sonuçlarınız

Kadın girişimcilere özel franchise verecek!

23 Mart 2016

Emlak dünyasında kadınlara özel bir franchise var, adı Emlak İstasyonu. Marka girişimci kadınlar için bir ayrıcalık yapıyor ve onlara özel şartlarla franchise veriyor. İşte detaylar..



Emlak sektöründe kendi işini kurmak isteyen kadın girişimciler için güzel haber.
Emlak İstasyonu franchising pazar payını artırmak için kadın girişimcilere avantajlı koşullarla franchise vermeye hazırlanıyor.
“Emlak İstasyonu markasını bu noktaya getirenler hep kadınlar oldu. Biz de hanımlara şükran borcumuzu ödemeliyiz” diyor Emlak İstasyon Koordinatörü Erkan Bayrak. Ancak önemli kriterleri var. Öncelikle franchising’ların açacağı ofisler iş yapan lokasyonda olmalı. Emlak İstasyonu Türkiye´de 16 franchising ofisiyle hizmet veriyor. Türkiye´de franchising pazar payını daha da artırmak için franchising vermek gündeme gelmiş. İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Bursa ve Eskişehir´de 2016 sonuna kadar 20 franchising vermeyi hedefliyor. franchising ofislerinin 60 metrekare olmasını öngörüyorlar.
Emlak İstasyon Koordinatörü Erkan Bayrak, kadın girişimciye pozitif ayrımcılık tanıdıklarını belirterek “Elbette erkek girişimci ile anlaşırız ama franchising bedelinde kadınlara göre yüzde 50 fazlası koşullarla” diyor. Bayrak “Kadının iş hayatına atılmasını önemsiyoruz. Bugüne kadar kadınlardan kazandık, bir şükran borcu olarak onlara ayrıcalık tanıyoruz” diyor.
KKTC konusunda ise yatırıma pozitif bakan bir marka Emlak İstasyonu.. Firmaya Kıbrıs potansiyelini anlatacak, yatırım için ikna edecek girişimcilere kapıları açık.


En güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Listeleri Karşılaştır