2022 © Kıbrısemlakmerkezi.com
yakınlaştırmayı etkinleştirmek için tıklayın
aranıyor
Hiç sonuç bulamadık
haritayı aç
Görüntüle Yol haritası Uydu Hibrit Arazi Lokasyonum Tam ekran Önceki Sonraki
Gelişmiş Arama
Arama sonuçlarınız

Jasmine Park projesi ne zaman teslim edilecek?

4 Haziran 2017

Kıbrıs’ta yatırım için kazançlı bir alternatif. Yırtıcı Construction imzası taşıyan Jasmine Park projesinde inşaat tüm hızıyla sürüyor. Yırtıcı Construction Direktörü Ali Yırtıcı, Kıbrıs Emlak Merkezi’ne teslimat ile ilgili detayları paylaştı.



* Proje hangi aşamada?

Proje başlayalı 4 ay oldu ve birinci bölümün yüzde 33’lük kısmını tamamladık. Çok hızlı ilerleyen bir proje. Satışlar çok iyi olduğundan dolayı imkanlar dahilinde en hızlı şekilde bitirmeye çalışıyoruz. Ev sahiplerimiz heyecanlı, onları fazla bekletmek istemeyiz.

Bu hafta ikinci etaba başlıyoruz. Yine talep çok yüksek. Böyle özel bir projede talep olmazsa zaten bir yerlerde yanlış yapıyoruz demektir. Bütün taşları yerli yerine koyup ortaya iş çıkaramıyorsanız eğer, bilmediğiniz bir yerde yanlış var demektir. Bizim yanlışımız yok.

İkinci etapta kaç daire olacak?
Yine 2+1, 3+1 seçenekleriyle 72 adet dairemiz olacak. Dairelerimiz 2 tiptir. 85 ve 115 metrekaredir. Araba park yerleri yoldan görünmeyecek seviyededir. Hiç kimse arabasını yol kenarında bırakamayacak, sadece engelli vatandaşlarımız bırakabilir. Siteye dört farklı noktadan giriş yapabiliyorsunuz. Zemin katlar yerden 130 cm yükseklikte. Arabalar caddeden geçse bile ışıkları sizi rahatsız edemez. En ince detaylarına kadar düşünülmüş, tasarlanmış bir projedir.

Teslim tarihi ne zaman?
Birinci etap Şubat 2018, ikinci etap ise Temmuz 2018’de teslim edilecek. Biz aslında evleri bir yıldan az gibi bir sürede bitiriyoruz. Ancak peyzaj, yol çalışmaları gibi son dokunuşlar devam ediyor.

‘Site yaptım da gelin oturun’ değil, gerçek bir site. Olması gereken her şey olacak burada.

KIBRIS EMLAK MERKEZİ


En güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Listeleri Karşılaştır