2022 © Kıbrısemlakmerkezi.com
yakınlaştırmayı etkinleştirmek için tıklayın
aranıyor
Hiç sonuç bulamadık
haritayı aç
Görüntüle Yol haritası Uydu Hibrit Arazi Lokasyonum Tam ekran Önceki Sonraki
Gelişmiş Arama
Arama sonuçlarınız

İşte Girne Park Residence ve AVM!

26 Ağustos 2015

Kıbrıs emlak dünyasının en yeni projelerinden Girne Park Residence & AVM inşaatı hızla ilerliyor. Peki bitince nasıl bir proje ortaya çıkacak? İşte Girne Park’ın tanıtım filmi..



Kıbrıs emlak dünyasının en yeni projelerinden Girne Park Residence, yenilikçi bir mimari anlayışla, her zevke hitap edecek detaylarıyla, uzman mimarlar tarafından tasarlanmış, çevresine değer katan, özel bir yatırım.

Girne Park Residence tasarıma verdiğimiz önemle, yapılmakta olan diğer tüm projelerden ayrılıyor. 21 adet daire, 3 adet dublex penthouse, 25 adet mağaza ve 2 kafe/restoran gibi çeşitli metrekarelerde mekan seçenekleri ile şehrin merkezinde yeni bir yaşam konsepti sunuyor.

Girne Park Residence, daireleri, penthouseları ve yanıbaşında yer alan alışveriş merkezi, pek çok elit mağazası ve keyifli kafe/restoranları ile eşsiz bir yaşam atmosferi vaat ediyor. .

Gerek ticari, gerekse sosyal yaşam ve hizmet birimlerinin yer aldığı, Girne’nin en popüler akslardan birinde, hem araç hem de yürüme yolu üzerinde yer alan proje, kolay ulaşılır olması yanısıra, Girne Park Residence sakinlerine özel kapalı otopark, asansör ile direk evlerine ulaşım gibi özellikleri ile ayrıcalıklı bir hizmet veriyor.

Girne merkezinde, hem araç, hem de yürüyüş yolu üzerinde konumlanan proje, kolay ulaşılır olması yanısıra, okul, hastahane, market, banka gibi tüm günlük ihtiyaçlarınızı karşılayacak bir lokasyonda.

Projenin teslim tarihi Aralık 2016..

KIBRIS EMLAK MERKEZİ


En güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Listeleri Karşılaştır