2022 © Kıbrısemlakmerkezi.com
yakınlaştırmayı etkinleştirmek için tıklayın
aranıyor
Hiç sonuç bulamadık
haritayı aç
Görüntüle Yol haritası Uydu Hibrit Arazi Lokasyonum Tam ekran Önceki Sonraki
Gelişmiş Arama
Arama sonuçlarınız

İşte bu yıl gayrimenkule yatırım yapan 13 ünlü!

4 Temmuz 2016

Ünlüler kazandıklarını gayrimenkul sektörüne yatırmaya devam ediyor. 2016 yılının ilk 6 ayında ev alanlar listesine en son Çağatay Ulusoy katıldı. Ünlüler sektöre yaptıkları yatırımlarla dikkat çekti.



1-) KIVANÇ TATLITUĞ: Kapı komşusu Hollywood

Kıvanç Tatlıtuğ da bu yıl hem evlenen hem de ev alan ünlüler arasında yer alıyor. Geçtiğimiz yıllarda Amerika’ya giderek dil ve oyunculuk eğitimi alan Tatlıtuğ’un, Los Angeles’tan bir ev satın aldığı söyleniyor. Emlak yatırımlarıyla babasının ilgilendiği yakışıklı oyuncunun daha önceki yıllarda aldığı Göcek, Sinpaş Lagün, Çekmeköy ve Gümüşsüyü’nda değerli evleri bulunuyor.
2-) ZİYNET SALİ: Memleketine yatırım yaptı

Kıbrıslı sanatçı Ziynet Sali, bu kez kendi memleketine yatırım yapmayı tercih etti. Geçtiğimiz yıl Çatalköy’de villa satın alan, Gayrettepe Işbankalılar Sitesi’nde dairesi bulunan Ziynet Sali, Lefkoşe’den ev satın aldı. Ödediği rakamı ise sır gibi saklıyor.
3-) ÇAĞATAY ULUSOY: Tercihi Los Angeles oldu

Son yılların en çok kazanan isimlerinden Çağatay Ulusoy, dil eğitimi için gittiği Amerika’da ev sahibi oldu. Geçtiğimiz hafta Los Angeles’ın Santa Monica kasabasında bir ev alan yakışıklı oyuncu, okyanus kenarındaki sahil kasabasından aldığı ev için 500 bin dolar yani milyon 400 bin TL ödemiş.
Ulusoy, son reklam filminden 1 milyon 800 bin TL kazanmıştı.
4-) SERENAY SARIKAYA: Rezidansta karar kıldı

Oynadığı diziler ve reklam filmlerinden hayli yüksek rakamlar alan Serenay Sarıkaya, uzunca bir süredir Amerika’daydı. Herkes onun Amerika’dan ev almasını beklerken onun tercihi Zincirlikuyu’daki lüks bir rezidans dairesi oldu. 160 metrekarelik yeni evi için yaklaşık 3 milyon TL ödeyen güzel yıldız, uzun süredir oyuncu sevgilisi Kerem Bürsin ile Arnavutköy’de yaşıyordu.
5-) ELÇİN SANGU: Saçlarıyla ev aldı

“Kiralık Aşk” dizisi onun yıldızının parlamasına ve ev sahibi olmasına sebep oldu. Doğal kızıl saçları sebebiyle bir şampuan firmasının reklam filminden 1 milyon TL alan Elçin Sangu, kazandığı paranın 800 bin TL’si ile 3 ay önce Levent’te bir daire satın aldı.
6-) SELÇUK İNAN:Florya’dan Maçka’ya gidiyor

Galatasaraylı futbolcu Selçuk İnan, yıllardır yaşadığı Florya’dan şehir içine Maçka’ya taşındı. Takım arkadaşı Sneijder’ın da oturduğu Maçka Armani Residence’dan daire satın alan futbolcunun ödediği para bilinmiyor. Armani Residence’da daire fiyatları 2 milyon dolarla 15 milyon dolar arasında değişiyor.
7-) TARKAN: Yeni hayat yeni ev

Tarabya’da, Amerika’da dairesi olan pop yıldızı Tarkan da bu yıl hem nikah defterine hem de tapuya imza atanlar arasında. Evlilik sonrası Tarabya’dan taşınan megastar, eşi Pınar Dilek ile artık Kemerburgaz’da Selenium Country’de oturacak. Ünlü yıldız, buradaki lüks daire için 1 milyon dolar ödemiş.
😎 GÜLŞEN: Önce villa sonra çocuk

İşte her iki anlamda da ‘evlenen’ isimlerden bir diğeri: Gülşen. 5 yıllık sevgilisi müzisyen Ozan Çolakoğlu ile nikah masasına oturan ve bebek bekleyen Gülşen, yıllardır yaşadığı Bebek’teki daire küçük gelince yeni bir ev satın aldı. Yine Bebek’ten 7 milyon liraya bir villa satın almayı tercih etti.
9-) SİBEL CAN: Oğlunun hayalini gerçekleştirdi
Yalnız Türkiye’de değil yurtdışında Londra, Miami ve Cote d’Azur’da da evleri bulunan Sibel Can’ın son yatırımı İstanbul Galata oldu. Tarihi Doğan Apartmanı’ndan ev alan sanatçı, daireyi oğlu Engin Can için satın aldı ve 1,5 milyon dolar ödedi. Sibel Can, oğlunun bir çocukluk hayalini bu nostaljik daireyi alarak gerçekleştirmiş.
10-) VOLKAN KONAK: Servet ödedi

Sevilen türkücü Volkan Konak, geçtiğimiz ay satın aldığı yeni evi için servet ödeyenlerden. Konserlerinde adım atacak yer bulunmayan Volkan Konak, uzun süredir hayal ettiği yaşam merkezi için Ömerli Kasaba Evleri’ni tercih etti. 3 katlı villa için 5 milyon lira ödeyen Konak, evin dekorasyonu için de hiçbir masraftan kaçınmıyormuş.
11-) KENAN İMİRZALIOĞLU: Sayısız evi var

2016 yılı Kenan İmirzalıoğlu’na evlenme’ açısından çifte şans getirdi. Geçtiğimiz ay Sinem Kobal ile evlenerek bekarlığa veda eden yakışıklı oyuncu, Ayvalık Küçükköy’de 1 milyon liraya tarihi bir taş ev alarak gayrimenkul portföyüne bir yenisini ekledi. Emlak zengini olduğu bilinen Kenan İmirzalıoğlu’nun İstanbul Cihangir ve Marmaris’te de birçok gayrimenkulü bulunuyor.
12-) EMRAH: Oğluna Belçika’da daire aldı

Tutumluluğuyla tanınan ve gayrimenkul zengini olan Emrah, geçen yıl doğan oğlu Elyasa’ya 1’inci yaş günü hediyesi olarak Belçika Gent’te villa aldı. Bu ev için 600 bin Euro (yaklaşık 1 milyon 980 bin TL) ödediği söyleniyor.
13-) TOLGAHAN SAYIŞMAN: Miami sevdası bitmiyor

Başarılı oyuncu Tolgahan Sayışman da diziden kazandıklarını emlağa yatıranlardan. Annesi-babası için Zekeriyaköy’de 2 milyon TL’ye villa satın alan oyuncu, geçtiğimiz kasımda kızkardeşine, yaşadığı Los Angeles’tan 430 bin dolara bir ev satın almıştı. Sayışmanın Amerika’dan aldığı ikinci evin adresi Miami oldu. Lincoln Road’da manzaralı ev satın alan oyuncu, 290 bin dolar ödemiş.


En güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Listeleri Karşılaştır