2022 © Kıbrısemlakmerkezi.com
yakınlaştırmayı etkinleştirmek için tıklayın
aranıyor
Hiç sonuç bulamadık
haritayı aç
Görüntüle Yol haritası Uydu Hibrit Arazi Lokasyonum Tam ekran Önceki Sonraki
Gelişmiş Arama
Arama sonuçlarınız

İskele Long Beach sahilinde konumlanan lüks konut projeler!

16 Ekim 2019

Kuzey Kıbrıs’ta tatil tadında yaşamın gözde merkezlerinden İskele Long Beach sahili, yatırımcıların da tercihi. Kıbrıs Emlak Merkezi’nde, Long Beach üzerinde yer alan yeni konut projelerini sıralıyoruz.



Deniz, kum, güneş, tatil tadında yaşam, kısa dönemde yüksek kira getirisi, hızlı yatırım değerlenmesi…

Kuzey Kıbrıs İskele son yıllarda yatırımcıların gözdesi halinde.

Özellikle de İskele’de yer alan Long Beach sahili…

Miami sahillerini andıran bölge, birçok markalı konut projesine ev sahipliği yapıyor.

Noyanlar, Afik Group, Döveç Construction, Northernland Construction ve Latifoğlu Construction dikkat çeken projelere imza atıyor.

Kıbrıs’ın ilk ve tek emlak haber portalı Kıbrıs Emlak Merkezi olarak, sizlere kurumsal üyelerimizin bölgede yer alan ayrıcalıklı projelerini paylaşıyoruz.

Lansman fırsatlarıyla satışta olan projeler size hem lüks yaşam, hem de kazançlı yatırım seçenekleri sunuyor.

CEASAR RESORT: Afik Group imzalı İskele Long Beach projelerinden biri Ceasar Resort. “Kıbrıs’ın en iyi projesi”, “şehir içinde şehir” olarak anlatıyor Afik Group bu projeyi. Apartman tarzı konut projesinde, lüks tatil evleri yer alıyor. Proje açık havuzundan kapalı havuzuna, oyun sahaları, yemek alanları, güzellik merkezlerine kadar otel konseptinde tasarlanmış. Projede satış fiyatları 40 bin 900 sterlinden başlıyor. Ayrıca firma Ceasar Resort için 5 yıla kadar faizsiz ödeme seçeneği sunuyor.

———————————————

GRAND SAPPHIRE RESORT: Northernland Construction firmasının prestij projesi Grand Sapphire Resort. Kuzey Kıbrıs’ta birçok ilke imza atıyor. Lüks projenin içinde 5 yıldızlı otel ve casino yer alıyor. O yüzden proje “7 Yıldızlı Yaşam” sloganıyla yatırımcısına ulaşıyor. 56 dönüm araziye konumlanan Grand Sapphire Resort aynı anda 25 ülkede birden satışa çıktı. Lüks projede satış fiyatları 45 bin 900 sterlinden başlıyor.

——————————————————-

COURTYARD LONG BEACH: Döveç Construction imzalı konut projesi, tam anlamıyla otel konseptinde dizayn edilen bir yaşam sunuyor. Dev yüzme havuzları, proje içindeki tesisler, hatta araç kiralama hizmetine kadar tüm ayrıntılar düşünülmüş durumda Courtyard Long Beach projesinde. İlk iki yıl için yüzde 16 kira garantisiyle satışa çıkan projede, daireler hızla tükeniyor. Bu projeden konut alanlar, kısa dönem kiralama ile de yüksek kazanç elde edebilecek. Firma yatırımcısına faizsiz ödeme imkanları da sunuyor.

———————————————–

+20 SEA PEARL: İskele Long Beach bölgesine bugüne kadar yüzlerce konut inşa eden Noyanlar’ın, villa konseptindeki projesi Sea Pearl. Bu proje Çinli bir firma ortaklığıyla yapıldı. Kuzey Kıbrıs’a gelen uluslararası yatırım ve yatırımcılardan biri olarak gösteriliyor. Teslime hazır ikiz villalar, yatırımcısına hemen yaşam fırsatı sunuyor. 150m2 ile 170 m2 arasında toplam 52 villa var projede. Ve Noyanlar bu projeye özel peşin alımlarda dikkat çeken fırsatlar sunuyor yatırımcısına.

——————————————

LIFE SQUARE: Latioğu Development konut projesi Life Square lansman fırsatlarıyla dikkat çeken İskele alternatifleri arasında. Konumu, mimarisi ve inşaat kalitesiyle öne çıkan proje, hızlı bir satış grafiği çiziyor. 5700 m2’ye konumlanan projede, 59 daire var. Projede 1 ve 2 yatak odalı daireler ile, 3 yatak odalı lüks penthouselar yer alıyor.

NOT: Kıbrıs’ın ilk ve tek emlak haber portalı olarak sizlere projeleri tanıtmaya devam edeceğiz. Kazançlı ve sürdürülebilir bir yatırım için önerim, firmaları tanımadan, projelerini incelemeden, haberleri okumadan yatırım için acele etmemeniz! Bilinçli yatırım, sizi her zaman mutlu eder…

KIBRIS EMLAK MERKEZİ


Etiketler: , , En güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Listeleri Karşılaştır