2022 © Kıbrısemlakmerkezi.com
yakınlaştırmayı etkinleştirmek için tıklayın
aranıyor
Hiç sonuç bulamadık
haritayı aç
Görüntüle Yol haritası Uydu Hibrit Arazi Lokasyonum Tam ekran Önceki Sonraki
Gelişmiş Arama
Arama sonuçlarınız

İranlı yatırımcının gözdesi Girne.. – Kıbrıs Emlak Merkezi

2 Haziran 2016

Kıbrıs emlak dünyası sınırları aşıyor. KKTC markaları bu kez İran’daydı. Ambargodan kurtulan ve yeni pazarlar arayan İran’da, KKTC emlaklarını tanıttılar. Kıbrıs emlak seçenekleri arasında Girne büyük ilgi gördü.



Dünyada ekonomi ve yatırım fırsatı deyince ilk akla gelen ülkelerden biri hiç şüphesiz İran. Amerika’nın ambargoyu kaldırmasıyla birlikte hem İran’a, hem de İranlı yatırımcıların yurt dışına açılımı hızlandı.
Kıbrıs emlak sektörü de bu potansiyelin farkında ve fırsatları yakından takip ediyor. Bir süre önce Levent Group İran’daydı. Projelerini İranlı yatırımcılarla buluşturdu.
Bu kez Noyanlar Group, Baştaşlar ve Nurel ortaklığı İran’a uzandı. Fuarlara birlikte katılma kararı alan üç inşaat firması, Tebriz’de düzenlenen IREXPO’da Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ni temsil etti.
9 farklı ülkede 30’un üzerinde uluslararası fuar gerçekleştiren Elanexpo’nun organizasyonu ile organize edildi IREXPO.. Bu yıl ilk senesiydi ve beklenenin de üzerinde ilgi gördü. Kıbrıs emlakları da yoğun talep alanlar arasındaydı.
Hem İranlı yatırımcılar, hem de fuarı yakından izleyen uluslararası aktörler Kıbrıs’taki fırsatları yakından inceledi.
İranlı turistlerin de sık sık seyahat ettiği Girne, fuarda da en çok beğeni toplayan KKTC şehri oldu.
KIBRIS EMLAK MERKEZİ


En güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Listeleri Karşılaştır