2022 © Kıbrısemlakmerkezi.com
yakınlaştırmayı etkinleştirmek için tıklayın
aranıyor
Hiç sonuç bulamadık
haritayı aç
Görüntüle Yol haritası Uydu Hibrit Arazi Lokasyonum Tam ekran Önceki Sonraki
Gelişmiş Arama
Arama sonuçlarınız

İnşaat Mühendisleri Odası’na ISO belgesi..

1 Nisan 2016

Bir süredir KKTC’de kurumları mercek altına alan TSE, bu kez İnşaat Mühendisleri Odası’nı denetledi. İMO tüm denetimlerden başarıyla geçti ve belgeyi almaya hak kazandı. İşte detaylar..



İnşaat Mühendisleri Odası (İMO), Türk Standartları Enstitüsü’nden, TS EN ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi Belgesini, denetlemeler sonucunda almaya hak kazandı.
İMO’dan verilen bilgiye göre, İnşaat Mühendisleri Odasında düzenlenen belge töreninde konuşan Oda Başkanı Seran Aysal TSE’den belge almanın haklı gururunu yaşadığını ifade etti.
Aysal, İMO Merkez, İMO Vize Bürosu ve İMO Mehmet Göze (ASİ) Yapı Malzemeleri ve Zemin Mekaniği Laboratuarı olarak tüm birimleri ile belgeyi almaya hak kazandıklarını ve Odanın verdiği kaliteli hizmetin de bugün belgesinin alındığını belirtti.
İMO’nun “bu belgeye sahip ilk meslek odası” olmanın sorumluluğu ile hizmet kalitesinden ödün vermeyeceğini aktaran Aysal, “bu başarıda en büyük hak sahibinin İMO profesyonel çalışanlarının olduğunun” altını çizdi.
KKTC TSE Temsilcisi Kemal Kızıltan da belge takdiminde, TSE Denetimi sonrası alınan belgenin önemine değindi ve bu belgelerin TSE’nin IQ Net üyeliği sayesinde 36 ülkede tanınmakta olduğunu hatırlattı.


En güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Listeleri Karşılaştır