2022 © Kıbrısemlakmerkezi.com
yakınlaştırmayı etkinleştirmek için tıklayın
aranıyor
Hiç sonuç bulamadık
haritayı aç
Görüntüle Yol haritası Uydu Hibrit Arazi Lokasyonum Tam ekran Önceki Sonraki
Gelişmiş Arama
Arama sonuçlarınız

High Hills Developments Direktörü Hakan Eren yeni projenin müjdesini verdi..

21 Ocak 2020

High Hills Developments Direktörü Hakan Eren, inşaat ve emlak sektörünün daha da ileriye gitmesi için önerilerini Kıbrıs Emlak Merkezi okurları ile paylaştı..



Kuzey Kıbrıs inşaat sektöründe yıllardır hizmet veren High Hills Developments projeleri modern mimarisi ile dikkat çekiyor. Çağdaş binalar tasarlayan ve inşa eden firma bunu akıllı ev teknolojisi ile birleştiriyor. High Hills Developments Direktörü Hakan Eren 2020 yılında yeni projesinin müjdesini verdi. İşte detaylar..

Firmanız neler yapıyor?

Uzun yıllardır inşaat sektöründe hizmet veriyoruz. Çağdaş ve modern binalar inşa ediyoruz ve bunları akıllı ev teknolojileriyle birleştiriyoruz. Mimarlık, müteahhitlik, yönetim ve kontrol, kiralık gayrimenkul, havuz yapım ve bakım alanlarında da kendini kanıtlamış kalite ve tecrübeye sahibiz.

2019 yılın son çeyreğinde tasarımlarını tamamlamış olduğumuz, şehrin merkezinde, herkesin bütçesine uygun, bahçeli dubleks, müşterilerimizin özel hayatlarında çok daha rahat edebilecekleri projemizin çizimlerinde son aşamaya geldik. Yakında bu projemizi bekleyen müşterilerimizle projemizi tanıştıracağız.

2019 yılı şirketiniz için nasıl geçti ?

2019 yılı inşaat sektörü açısından çok zor ve sürekli daralan bir süreç içerisinde geçmesine rağmen konut kredisi faizlerindeki gerileme bir nebze de olsa piyasaya hareketlilik ve 2020 için umut getirdi.

2020 beklentileriniz ne yönde?

2020 yılından beklentimiz; gerek kredisini ödeyemeyen konut sahiplerinin çok uygun fiyatlarla konutlarını satmaları, gerekse proje finansında kullanılan faizlerin ödenmesi için müteahhitlerin gerçek fiyatının altında yaptıkları konut satışlardan dolayı düşen fiyatların yapılan bu zorunlu satışların bitmesi ile gerçek seviyesine dönmesi. Bu satışların daha uzun bir süreye yayılması halinde konut piyasasında oluşacak yanıltıcı fiyat beklentisi sektöre çok daha zarar vericektir.

Bu yanıltıcı konut fiyatlarının ilk 6 ay içerisinde eriyerek yaz aylarında konut fiyatlarının gerçek seviyeye gelmesini bekliyoruz.

Sektörünüzün daha da iyileşmesi amacıyla yeni yıl için önerileriniz neler?

Sektörümüzün daha iyiye gitmesi için kdv indiriminin artık süresi bulunan bir indirim dönemi değil de bu seviyede sabit kalabilmesi gerekmektedir.

Ayrıca konut fiyatlarının aşağıya indirilebilmesi için üretim girdilerinin de, devletin uyguladığı gümrük vergilerinin de aşağılara çekilmesi gerekmektedir.

Yatırımcılara mesajınız nedir?

Konut almak isteyenler için, fırsat satışları yada mecburi satışlardaki düşük fiyatlardan yararlanarak, ellerini çabuk tutmalarını ve uzatılan kdv indirimini kaçırmamaları tavsiye ediyorum.

Kıbrıs Emlak Merkezi için düşünceleriniz…

Büyümelerine hız kesmeden devam edip, sektörün haber kaynağı dendiğinde tek adres olmaları büyük avantaj ve bunu katlayarak artırmalarını temenni ediyorum. Birebir çalışmaları sektöre farklı çözümler getirecektir.


Etiketler: , En güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Listeleri Karşılaştır