2022 © Kıbrısemlakmerkezi.com
yakınlaştırmayı etkinleştirmek için tıklayın
aranıyor
Hiç sonuç bulamadık
haritayı aç
Görüntüle Yol haritası Uydu Hibrit Arazi Lokasyonum Tam ekran Önceki Sonraki
Gelişmiş Arama
Arama sonuçlarınız

Hazır beton sektörüne şok soruşturma!

18 Eylül 2015

Kıbrıs inşaat sektörünü yakından ilgilendiren bir haber var. Rekabet Kurulu birçok hazır beton firmasına soruşturma başlattı. İşte soruşturmanın detayları ve adı geçen firmalar..



Rekabet Kurulu’ndan hazır beton sektörüne kötü bir haber geldi. Kurul sektörde faaliyet gösteren Omix Beton Ltd ve hissedarları olan Kascon Ltd, Tüfekçi Ltd, Uçanok Emlak ve İnşaat Şti Limited, Üstaş Ltd, Premix Hazır Beton ve Asfalt Sanayi Limited, Beşparmak İşletmeleri Limited, Cypromer Ltd ve Sergenler İşletmecilik Ltd isimli teşebbüsler hakkında Rekabet Yasası’nın 4’ncü, 6’ncı ve 7’nci maddelerinin ihlali şüphesiyle soruşturma başlattığını duyurdu.

Prescon Hazır Beton Ltd ile Aşan Nakliyat Kamyonculuk ve Dozercilik Şti. Ltd. isimli teşebbüsler hakkında da Rekabet Kurulu Yasa’nın 4’ncü ve 6’ncı maddelerini ihlali şüphesiyle soruşturma açıldı.

Soruşturma için raportörün 90 gün süresi var. Yetmezse 60 günlük ek süre daha alabilir. Hazırlayacağı rapor sonrası firmalar hakkında ihlal tespit edilirse, Rekabet Kurulu’nun firmaların yıllık cirolarının yüzde 10’una kadar ceza kesme yetkisi var.

KIBRIS EMLAK MERKEZİ


En güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Listeleri Karşılaştır