2022 © Kıbrısemlakmerkezi.com
yakınlaştırmayı etkinleştirmek için tıklayın
aranıyor
Hiç sonuç bulamadık
haritayı aç
Görüntüle Yol haritası Uydu Hibrit Arazi Lokasyonum Tam ekran Önceki Sonraki
Gelişmiş Arama
Arama sonuçlarınız

Hazine Evler’den “Hazine Değerinde Eğitimler” – Kıbrıs Emlak Merkezi

20 Kasım 2018

Gayrimenkul sektöründe kendini geliştirmek isteyenler için fırsat! Kuzey Kıbrıs’ın en güvenilir emlak acentelerinden Hazine Evler, “Hazine Değerinde Eğitimler” adlı bir eğitim programı düzenliyor. Bu haberle ilgili detaylar, Kıbrıs Emlak Merkezi’nde…



Kuzey Kıbrıs emlak sektörünün güçlü emlak acentelerinden Hazine Evler, 2016 yılında Gözde Deniz Bilir tarafından kuruldu.

Kıbrıs Türk Emlakçılar Birliği üyesi olan Hazine Evler; Kuzey Kıbrıs’ın Girne ilçesinde emlak alımı, satımı, yatırımı ve danışmanlığı konusunda müşterilerine hizmet veriyor.

Hazine Evler, 28 Kasım 2018’e özel “Hazine Değerinde Eğitimler” adlı bir eğitim programı düzenliyor. Bu programın düzenlenme amacı ise Hazine Evler tarafından şu şekilde aktarılıyor:

“Şu aralar gayrimenkul danışmanlarından sık sık işlerin ne kadar kötü olduğu ve müşteri bulmakta nasıl sıkıntı çektikleri ile ilgili şikâyetler alıyoruz. Piyasanın ortalamaya göre kötü bir dönem geçirdiği yadsınamaz bir gerçek. Fakat her zaman söylediğimiz gibi gayrimenkul piyasasında işsiz kalmak, diye bir şey yok.

Evet, çok fazla danışman var ve rekabet oldukça yüksek. Hâlbuki siz üretken ve verimli bir iş planı yürüttüğünüz sürece başarısız olma ihtimaliniz yok. Peki, nasıl daha üretken bir danışman olabilirsiniz?

Çoğunluktan farklılaşarak elbette!”

28 Kasım’da düzenlenecek olan bu eğitim programında 3 adet konu yer alıyor. Bu konular ve bu konuların içerikleri şu şekilde:

*1. Konu

Konu Başlığı: “Farkını Fark Et”

İçerik: “Sen gerçekten fark yaratacak kişisin, gel planını birlikte yapalım.”

*2. Konu

Konu Başlığı: “CV Değil FV”

İçerik: “Geçmişin artık mazi, gelecekte dünyayı yerinden oynatacak “sen”i tanımak için gel başlayalım.”

*3. Konu

Konu Başlığı: “Hayır’lı Olsun”

İçerik: “Artık işinde ve hayatında karşılaştığın her Hayır ve İtirazı, fayda ve kazanca dönüştürmek istiyor musun? Gel o zaman…”

Siz de gayrimenkul sektöründe kendinizi geliştirmek istiyorsanız, Hazine Evler’in “Hazine Değerinde Eğitimler” adlı eğitim programını kaçırmayın derim… Katılımcıların sınırlı sayıda kabul edileceği bu eğitim programına katılmak istiyorsanız, kayıt yaptırmak için Hazine Evler’den Ceylan Köksoy ile irtibata geçebilirsiniz…

Tarih: 28 Kasım 2018

Saat: 10.00-17.00

Yer: Merit Park Hotel & Casino Toplantı Salonu

Eğitmenler: Dilşad Dal, Murat Özçelik.

Not: Öğlen arasında atıştırmalıklar verilecek.

Kayıt için iletişim: +90 542 882 68 58

E-mail: info@hazineevler.com


En güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Listeleri Karşılaştır