2022 © Kıbrısemlakmerkezi.com
yakınlaştırmayı etkinleştirmek için tıklayın
aranıyor
Hiç sonuç bulamadık
haritayı aç
Görüntüle Yol haritası Uydu Hibrit Arazi Lokasyonum Tam ekran Önceki Sonraki
Gelişmiş Arama
Arama sonuçlarınız

Hasan Efe corona virüsün sektör üzerindeki etkilerini ve hayatımıza sağlayacağı dijital dönüşümü anlattı.

21 Mart 2020

Uphill Enterprises Ltd. Direktörü Hasan Efe corona virüsün emlak ve inşaat sektörü üzerine etkisini anlattı. İşte, bu krizden sonra sektöre farklı bir boyut geleceğini, teknolojinin ön planda olacağını anlattığı röportajımız..



COVID-19 krizi tüm dünyada etkilerini gösteriyor. Yeni bir yapılanmaya ihtiyacımız olduğunu görüyoruz aslında. Uphill Enterprises Ltd. Direktörü Hasan Efe corona virüs ile başlayan sürecin biz neler katacağını anlattı. Sektörünün yaşadığı durum hakkında bilgi verdi.

İşte detaylar..

Corona virüsü süreci sizi nasıl etkiledi?

Coronavirüs süreci başladığı günden itibaren tüm sektörlerde olduğu gibi bizim sektörümüzü de ekonomik olarak olumsuz etkiledi. Ama içinde bulunulan koşullar göz önüne alındığında 21. yüzyılda olması gereken yapay zeka ve teknoloji kullanımı deneyimleri sektöre farklı bir boyut kazandıracağı düşüncesindeyim.

Son dönemde tüm dünyayı saran Covid-19 tehlikesine karşı şirketinizin aldığı önlemler nedir?

Şirketimiz 13 Mart 2020 tarihinden itibaren kapalı olup, gerekli temizlik ve dezenfeksiyon işlemleri tarafımızdan yapıldı.

Yeni çalışma düzeninizi nasıl yorumluyorsunuz? Size ve şirketiniz için artıları eksileri neler?

Yeni çalışma düzenimiz henüz tam olarak yapılandırılmamış olmakla birlikte çok yeni denemeler yapıyoruz. Artı ve eksileri henüz değerlendirebilecek kadar çalışma yapmadık.

Sektöre ve ekonomiye yansıması sizce nasıl olacak önümüzdeki dönemde?

Önümüzdeki dönemde içinde bulunduğumuz durum da göz önüne alındığında, teknoloji daha fazla kullanılarak insan gücü azalacak ama tam olarak bitmeyecek diye düşünüyorum. Ancak global dünyada sektörün gidiş yönü de incelenerek daha doğru ve verimli sonuçlar alabileceğimiz kanısındayım.

Sizin halkımıza ve yatırımcılara mesajınız nedir?

Sığınma ve korunma her canlının temel ihtiyacıdır. O yüzden gerek sosyal gerekse iş hayatımızda kendimizi güvende hissedeceğimiz mekanlar yine bizler tarafından insanlara sunulacak.

Bu süreçte herkes minimal dünyada maksimum verim alabilecekleri bir zaman dilimi yaşamaktadır.

Yatırımcılar da tüm bu süreci değerlendirerek önümüzdeki zamanları planlamalıdır.


Etiketler: , En güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Listeleri Karşılaştır