2022 © Kıbrısemlakmerkezi.com
yakınlaştırmayı etkinleştirmek için tıklayın
aranıyor
Hiç sonuç bulamadık
haritayı aç
Görüntüle Yol haritası Uydu Hibrit Arazi Lokasyonum Tam ekran Önceki Sonraki
Gelişmiş Arama
Arama sonuçlarınız

Halken İnşaattan döviz kuruna inat TL hamlesi geldi – Kıbrıs Emlak Merkezi

28 Ağustos 2018

Kuzey Kıbrıs’ın saygın inşaat şirketlerinden olan Halken İnşaat, döviz kuruna inat TL ile satışı gerçekleştiren diğer inşaat firmaları arasında yerini aldı. Satış fiyatları 260 bin Türk lirasından başlıyor. Detaylar ise Kıbrıs Emlak Merkezinde…



Son zamanlarda döviz kurunun yükselişi karşısında Türk lirası ciddi bir değer kaybına uğradı. Bu durumu fırsat bilen inşaat şirketleri, yatırımcılarına kolaylıklar sunmak için Türk lirasıyla satışlara başladı. Bunlardan biri de İskele ve Mağusa’nın köklü inşaat şirketlerinden olan Halken İnşaat. Evet, yanlış duymadınız! Halken İnşaat, döviz kuruna inat Türk lirasıyla satışlara başladı.

260 bin TL olan bu konutlar, Mağusa’nın dikkat çeken projesi Halken Era’da yerini alıyor.

Halken Era, konum olarak Mağusa’nın gözde yatırım bölgesi Kaliland’da konumlanıyor. 2+1 16 adet daire ile 2 adet penthousedan oluşan bu projeye beyaz eşyalar da dâhil!

Bu projenin diğer özelliklerinden bahsedecek olursak:

*Çift cam silver alüminyum,

*Odalar parke yer döşemeli,

*Geniş duvar dolapları,

*Büyük balkon,

*Fransız balkonlu oda,

*Kapalı/açık otopark,

*Asansör.

Ayrıca bu proje Doğu Akdeniz Üniversitesine 5 dakikalık yürüyüş mesafesinde yer alıyorken otobüs duraklarına, eczanelere ve marketlere de çok yakın…

Sizde: “Yüksek kira garantili, kendi kendini ödeyen bu mükemmel daireleri kaçırmak istemiyorum!” diyorsanız, telefon başına! Çünkü SON 2 DAİRE!..


En güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Listeleri Karşılaştır