2022 © Kıbrısemlakmerkezi.com
yakınlaştırmayı etkinleştirmek için tıklayın
aranıyor
Hiç sonuç bulamadık
haritayı aç
Görüntüle Yol haritası Uydu Hibrit Arazi Lokasyonum Tam ekran Önceki Sonraki
Gelişmiş Arama
Arama sonuçlarınız

Girne’ye marinalı ve helikopter pistli lüks otel!

10 Nisan 2017

KKTC’de yatırımların çıtası da yükseliyor. Turizm sektörü çok özel bir proje ile tanışacak.. Savoy Group Girne’de ilk ve tek olacak bir otel için geri sayımı başlattı. Detaylar Kıbrıs Emlak Merkezi’nde..



KKTC turizminin cenneti Girne, yeni projelerle çehresini değiştiriyor. Turizm sektöründe Savoy Ottoman Hotel ile hizmet veren Savoy Grup, özel bir otel projesi için daha geri sayımı başlattı.

Çatalköy bölgesi Girne’nin ilk marinalı oteliyle tanışacak. Projenin ismi; Savoy Luxury Marin Resort Hotel.

Çatalköy bölgesinde 34 bin 800 metrekarelik bir alana sahip Savoy Luxury Marin Resort Hotel’in, yaklaşık 90 bin metrekarelik alan üzerinde dünya standartlarında ultra lüx bir tesis olacak.

Projeye göre otel kısmında özel plaj, 401 oda, 288 standart oda, 44 deluxe suıt oda, 28 executive oda ve 4 king suit bulunuyor.

Bölgenin en büyük kongre salonu ile birlikte 4 havuz, 7 dünya mutfağına hizmet veren restoran-bar, spa merkezi ve golf sahası da otelin detayları arasında.

Sadece bu kadar değil. Bu projenin kendine özel marinası olacak. 320 tekne kapasiteli marina ile yat turizmi hızlanacak. Türkiye girişli tekneler için gümrük kapısı kurularak yurt dışından gelen yabancı turistler için ciddi bir ticari geri dönüşüm olacağı planlanıyor.

Marinadan sonra ikinci özelliği ise helikopter pisti. Bu proje kendine ait helikopter pisti olan tek otel olacak.

Rakamlara gelince.. Otelin anahtar teslim maliyet bedeli için ortaya çıkan rakam tam 300 milyon dolar. Projenin 24 ayda tamamlanması bekleniyor.


En güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Listeleri Karşılaştır