2022 © Kıbrısemlakmerkezi.com
yakınlaştırmayı etkinleştirmek için tıklayın
aranıyor
Hiç sonuç bulamadık
haritayı aç
Görüntüle Yol haritası Uydu Hibrit Arazi Lokasyonum Tam ekran Önceki Sonraki
Gelişmiş Arama
Arama sonuçlarınız

Girne Emirnamesi için kritik gelişme

12 Ağustos 2016

Girne İkinci Bölge Emirnamesi Değişikliği ile ilgili 5 belediye ortak toplantı kararı aldı.



Girne İkinci Bölge Emirnamesi Değişikliği ile ilgili 5 belediye ortak toplantı kararı aldı. Girne Belediyesi, Lapta Belediyesi, Alsancak Belediyesi, Çatalköy Belediyesi ve Esentepe Belediyesi, 16 Ağustos Salı günü Girne İkinci Bölge Emirnamesi Değişikliği hakkında bölge inisiyatifleri, meslek odaları, sivil toplum örgütü temsilcileri ve belediye meclis üyeleri ile görüş alma toplantısı gerçekleştirecek.
Girne Belediyesi’nin 5 belediye adına yaptığı açıklama şöyle:
Girne İkinci Bölge Emirnamesi Değişikliği Toplantısı Duyurusu
Girne İkinci Bölge Emirnamesi Değişikliği ile ilgili 16 Ağustos 2016 tarihinde 5 belediye tarafından ortak düzenlenecek bir görüş alma toplantısı yapılacaktır.
Girne İkinci Bölge Emirnamesi Değişikliği kapsamında; Girne, Çatalköy, Lapta, Alsancak ve Esentepe Belediye sınırları içerisindeki bölge inisiyatifleri, konuyla ilgili meslek odaları, sivil toplum örgütü temsilcileri ve belediye meclis üyelerinden görüş alınacaktır. Görüş alma toplantısı, 16 Ağustos 2016 Salı günü Girne Grand Pasha Otel Viyana Balo Salonu’nda saat 11.00’de yapılacaktır.
Toplantı, “İyi İdare Yasası” tahtında değil, “Belediyeler ve Şehir Planlama Dairesi’nin” bölgede yapılması düşünülen değişikliklerle ilgili görüşlerin alınması için düzenlenecektir.
Toplantı sonunda Girne İkinci Bölge Emirnamesi sınırlarında yer alan belediyelerin, meslek odalarının ve sivil toplum örgütlerinin görüşleri yazılı olarak ilgili bakanlığa (Turizm ve Çevre Bakanlığı) yazılı olarak sunulacaktır.
Toplantının sonuç alıcı ve verimli geçmesi için her meslek odası, sivil toplum örgütü ve inisiyatifleri temsilen 2 kişi katılacaktır. Katılıcımlar telefon aracılığıyla davet edilecektir. Konu hakkında daha fazla bilgi almak isteyenler 0533 870 20 15 numaralı telefon hattından bilgi alabilirler. Katılımcıların toplantıya katılımları önemle rica olunur.
TOPLANTIYI DÜZENLEYENLER:
Girne Belediyesi
Lapta Belediyesi
Alsancak Belediyesi
Çatalköy Belediyesi
Esentepe Belediyesi


En güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Listeleri Karşılaştır