2022 © Kıbrısemlakmerkezi.com
yakınlaştırmayı etkinleştirmek için tıklayın
aranıyor
Hiç sonuç bulamadık
haritayı aç
Görüntüle Yol haritası Uydu Hibrit Arazi Lokasyonum Tam ekran Önceki Sonraki
Gelişmiş Arama
Arama sonuçlarınız

Girne Bölge Değerlendirmesi – Kıbrıs Emlak Merkezi

14 Aralık 2018

Girne Bölgesi özellikle son dönemlerde giderek artan inşaat proje yatırımları ile yatırımcılara farklı konseptlerde özel imkanlar sunuyor. Birbirinden farklı villa projeleri, rezidanslar ile dikkatleri üzerine çekiyor.



Girne dendiğinde bir çoğumuzun aklına Liman şehri, Girne Kalesi, Üniversiteler, Otel ve Casinolar gibi yerler gelse de son zamanlarda farklı, konsept proje yatırımları ile emlak ve inşaat sektöründe de adından sıkça söz ettirdiğini de dile getirmek isteriz.

Girne bölgesi özellikle son dönemlerde giderek artan inşaat proje yatırımları ile yatırımcılara farklı konseptlerde özel imkanlar sunuyor. Birbirinden farklı villa projeleri, rezidanslar ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Girne’de yapılmakta olan inşaat projelerinin dikkat çeken bir diğer yanı ise özellikle Lefkoşa ve Gazimağusa bölgelerine kıyasla tatil beldesi olması. Üniversitelerin olması ve tatil amaçlı gelenlerin de kiralık veya satılık konut fiyatları da bir hayli arttırıyor olmasıdır. Örneğin Girne’de 2 yatak odalı ikinci el dairelerin ortalama fiyatı 60-70 bin sterlin, 1 yatak odalı yeni konut projelerinin başlangıç fiyatı ortalama 75 bin sterlin…
Kiralık arayanlar için ise 350 ile 1000 sterlin arasında çeşitli alternatifler var.

Türkiye’nin herhangi bir şehrinden Girne’ye gitmek için genellikle uçak veya Hızlı feribotlar tercih edilir. İstanbul, Ankara, İzmir ve Adana gibi merkezlerden uçak seferleri sizi Kıbrıs Ercan Havalimanı’na ulaştırır. Ercan Havalimanı’ndan yaklaşık 45-60 dakikalık bir süre sonra Girne’ye varılabilir. Yada gemi yolculuğu yapmak isteyenler ise hızlı feribotlarla Taşucun’dan Girne limanına gelebilirler. Taşucu’ndan Girne limanına ulaşım yaklaşık 3 saat.

İklim özellikleri bakımından tipik bir Akdeniz şehridir. Kıyı şehri olması sebebiyle yılın en az 300 gününde bol miktarda güneş alır. Yağmur ise belli dönemlerde az miktarda yağar. Akdeniz ikliminin geçiş dönemlerinde birkaç gün durmaksızın yağmur yağıyor olsa da genel iklim özellikleri uyarınca Girne turistlerin fazlasıyla tercih ettiği bir mekan olmuştur

Siz de Girne’de yeni bir yaşam ve yatırım fırsatı arıyorsanız Kıbrıs Emlak Merkezi İnşaat firmalarımızın projelerini ve acentelerimizin ilanlarını bakmadan geçmeyin.

Siz de Girne’de yeni bir yaşam ve yatırım fırsatı arıyorsanız aşağıdaki bağlantılara tıklayarak sizin için en uygun fırsatı hemen bulabilirsiniz.

https://www.www.kibrisemlakmerkezi.com/category?sehir=Girne&satkir=&tipi=

https://www.www.kibrisemlakmerkezi.com/haberler/basman-real-estate-den-dikkat-ceken-proje-silent-hill-homes-kibris-emlak-merkezi

https://www.www.kibrisemlakmerkezi.com/haberler/emtan-construction-039-dan-girne-alsancak-039-ta-yatirim-firsati-emtan-green-park


En güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Listeleri Karşılaştır