2022 © Kıbrısemlakmerkezi.com
yakınlaştırmayı etkinleştirmek için tıklayın
aranıyor
Hiç sonuç bulamadık
haritayı aç
Görüntüle Yol haritası Uydu Hibrit Arazi Lokasyonum Tam ekran Önceki Sonraki
Gelişmiş Arama
Arama sonuçlarınız

Gazimağusa Bölge Değerlendirmesi – Kıbrıs Emlak Merkezi

14 Aralık 2018

Gazimağusa özellikle son dönemlerde giderek artan inşaat proje yatırımları ile yatırımcılara farklı konseptlerde özel imkanlar sunuyor. Özel projeler, villa, rezidans ve kent projeleri ile dikkatleri üzerine çekiyor.



Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin 35,000 nüfuslu 2. en büyük kenti ve tarih, kültür – sanat ve eğitim merkezi olan Gazimağusa şehri Asur, Grek, Pers, Roma, Bizans, Luzinyen, Venedik medeniyetlerinin izlerini taşıyan surlar ile çevrilidir.

Gazimağusa dendiğinde bir çoğumuzun aklına DAÜ, Kapalı Maraş, Salamis gibi yerler gelse de son zamanlarda farklı, konsept proje yatırımları ile emlak ve inşaat sektöründe de adından sıkça söz ettirdiğini söyleyebiliriz.

Gazimağusa özellikle son dönemlerde giderek artan inşaat proje yatırımları ile yatırımcılara imkanlar sunuyor. Özel projeler, villa, rezidans ve kent projeleri ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Gazimağusa’da yapılmakta olan inşaat projelerinin dikkat çeken bir diğer yanı ise özellikle Lefkoşa ve Girne bölgelerine kıyasla çok daha uygun bütçelerle satışa sunuluyor olmaları. Özellikle DAÜ’nün bölgede olması kiralama amaçlı yatırımları da bir hayli arttırıyor. Kuzey Kıbrıs’ın en büyük AVM’sinin de bölgede olması Gazimağusa emlak ve inşaat sektöründe yaşanan haraketliliği ve büyümeyi gösteren bir diğer etken.

Siz de Gazimağusa’da yeni bir yaşam ve yatırım fırsatı arıyorsanız aşağıdaki bağlantılara tıklayarak sizin için en uygun fırsatı hemen bulabilirsiniz.

Siz de Gazimağusa’da yeni bir yaşam ve yatırım fırsatı arıyorsanız aşağıdaki bağlantılara tıklayarak sizin için en uygun fırsatı hemen bulabilirsiniz.

Gazimağusa Satık Evler

Gazimağusa Kiralık Evler


En güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Listeleri Karşılaştır