2022 © Kıbrısemlakmerkezi.com
yakınlaştırmayı etkinleştirmek için tıklayın
aranıyor
Hiç sonuç bulamadık
haritayı aç
Görüntüle Yol haritası Uydu Hibrit Arazi Lokasyonum Tam ekran Önceki Sonraki
Gelişmiş Arama
Arama sonuçlarınız

Forman Development Koordinatörü Menteş Zorba yeni projelerinin detaylarını anlattı.

21 Ocak 2020

Kuzey Kıbrıs inşaat sektöründe yıllardır tecrübe ve güvenle anılan Forman Development, 2020 yılına hızlı ve çözüm odaklı başlayan firmalarımızdan.
Kaliteli, uzun ömürlü ve nitelikli inşaat yapmayı prensip edinen Forman Development’ın Koordinatörü Menteş Zorba konuğumuz. Şirketinin 2020 yılı planlarını anlattı, yeni projelerin müjdesini verdi. Yatırımcıya ve sektöre tavsiyelerde bulunan Zorba, kaliteden ödün vermeden devam etmek gerektiğini vurguladı.



Forman Development, Kuzey Kıbrıs’ta faaliyet gösteren, nitelikli, kaliteli ve çevresine değer katan projeler üretmeye devam ediyor.

2020 planlarını, yeni projelerini ve adını sıkça duyacağımız Residence Seven projesini Kıbrıs Emlak Merkezi okurları için anlattı, Forman Development Koordinatörü Menteş Zorba.

Forman Development neler yapıyor?

Forman Development olarak misyonumuz Kuzey Kıbrıs’ta üstün kaliteli, nitelikli, uzun ömürlü, kullanıcısına uzun yıllar konfor, huzur sağlayan ve çevresine değer katan satışa yönelik konut projeleri ve ticari projeler inşa etmek. Kardeş şirketimiz Forman International olarak kişiye, kurum ve kuruluşlara yaptığımız özel bina taahhüt projelerinde edindiğimiz 27 yıllık inşaat teknolojisi ve proje yönetimi bilgimizi ve deneyimimizi satışa yönelik projelerimize yansıtarak üstün kaliteli ve fark yaratan, özel tasarımlı ve yaşanabilir projeler üretiyoruz. Projelerimiz arasında hem apartman, hem rezidans hem de müstakil konut projeleri var.

Forman Development’in yeni projesi Residence Seven hakkında bize bilgi verir misiniz?

Projemiz Lefkoşa-Kumsal bölgesinde, şehrin ana arterlerinden olan Bedrettin Demirel Caddesi (Önder yolu) üzerinde yükseliyor, dolayısıyla Başkent’in tüm iş, eğitim, eğlence ve kültür odaklarının merkezinde konumlandı. Şu anda inşaatı süratle devam ediyor ve teslim tarihi olarak 2021 İlkbahar’ını hedefliyoruz. Modern, işlevsel ve ferah bir mimari ile tasarlanmış 2+1 dairelerimizin büyüklükleri yaklaşık 80 metrekare.

Residence Seven’da her şey hayatınızı kolaylaştıracak ve konfor sağlayacak şekilde tasarlandı. Ferah mekanlar, açık plan mutfak ve salon, ve teraslarıyla sizin seçeceğiniz üstün kaliteli malzemelerle kendi tasarımınızı yapabilecek ve yaşayabileceksiniz.

Akıllı ev özellikleriyle teknolojiyi kullanarak yaşamınızı kolaylaştıracak, güvenli otoparkına size özel alanınıza arabanızı park edebilecek, şehir merkezinde olmanın avantajı ile kolaylıkla şehrin her köşesine ulaşabileceksiniz. Ayrıca evinizde kışın kolay ısınıp, yazın kolay serinlemeniz için enerji verimli yapı malzemeleri de kullanılmakta.

Yeni projenizin satış fiyatları nedir? Ödeme planı nedir?

Projemizde 15 adet 2+1 ve 2 adet 2+1 Penthouse olmak üzere toplam 17 daire bulunmakta. Yeni projemizde 2+1’lerimizin satış fiyatları 58.000 STG’den başlıyor, ve dairenin konumuna göre fiyatı değişiyor. Penthouselarımızın fiyatı 60.000 STG’den başlıyor.

Ödeme planı olarak %30 miktarında sözleşme ile beraber peşinat, daire anahtar teslime kadar aylık taksitlerle %30’a tekabül eden miktarın ödenmesi ve koçan tesliminde kalan %40 bakiyenin ödenmesi olarak 3 aşamalı bir ödeme sistemimiz var. Projelerimiz banka kredisine uygun olup müşterilerimizin kendilerine en uygun şartlardaki krediyi bulmaları için de bankalarımızla istişareleri yapıp gereken desteği veriyoruz.

Residence Seven projenizde sunduğunuz avantajlar neler ve hedef kitleniz kimler?

Projemizin hedef kitlesi Başkent’in tüm eğitim, iş, kültür ve eğlence odaklarının merkezinde ve bunlara kolayca ulaşabilecek bir konumda, aynı zamanda şık ve prestijli bir binada, huzurlu, konforlu ve güvenli şık bir konutta yaşamak isteyen veya nitelikli, yüksek gelirli bir kiracıya yönelik konut alımı yapmak isteyen orta-üst ve üst gelir grubuna mensup müşterilerimiz.

Binamız keyifli, modern ve şehir hayatına uygun bir tasarımla inşa edilmekle olup, üstün kaliteli A+ sınıfı şık malzemelerin kullanılacağı bir bina olacak. Bol gün ışığı alan panoramik camlı daireler ve ferah terasları bulunarak dışarıda da rahat vakit geçirilebilecek bir tasarıma sahip. Ayrıca dekoratif ahşap ve kompozit kaplamalar yaşayacağınız daireye prestij ve zenginlik katıyor. Binamız yapılırken konforlu ve kolay ısıtılıp soğutulan hacimler olması için enerji verimliliği yüksek yapı malzemeleri (tuğlalar, camlar, alüminyum doğramalar) kullanıyoruz.

Her daire AKILLI EV statüsünde olup cep telefonunuz veya tabletiniz ile uzaktan kontrol edebileceğiniz yaşamınızı kolaylaştıracak özelliklerle donatıldı. Ayrıca müşterilerimizle tüm inşaat süreci boyunca birebir ilgilenerek malzeme seçimi ile dairenizi kendi zevkinize göre tasarlama fırsatı veriyor ve benimseyecekleri, kendi imzalarının olduğu bir konutta yaşamalarını sağlıyoruz. Binamız ayrıca güvenlik kameraları ve bariyerle aracınızı her zaman güvenlik altında tutacağınız tam güvenli bir otoparka sahip.

Forman Development olarak 2020 yılında yol haritanızda neler var?

2020 yılının bizim için heyecanlı ve hareketli bir yıl olacağını inanıyoruz. Residence Seven projemizin inşaatı ve satışları yoğun şekilde bir yandan devam ederken, Gazimağusa’da inşaatına devam ettiğimiz apartman projemizin de çok yakında lansmanını yapıp ve satışlarına başlıyoruz.

Ayrıca Girne’de yine A+ özellikli eşi benzeri bulunmayan bir konumda bulunan ve A+ sınıfta, lüks, benzersiz ve fark yaratacak villalardan oluşan site projemizin de hazırlıkları ve tasarımı son sürat devam etmekte.

Bir taraftan da Forman International şirketimiz çağdaş inşaat proje yönetimi ile inşaatlarına devam ederken Kuzey Kıbrıs’ın her yerinde ticari, eğitim ve diğer çeşitli fonksiyonlardaki kişiye özel villa ve ticari bina projeleri ile başarılı ve kaliteli binaları Kuzey Kıbrıs’a kazandırmaya devam ediyor.

Sektöre tavsiyeleriniz neler?

Sektöre tavsiye olarak içerisinde bulunduğumuz dalgalı ekonomik iklimle beraber temkinli ama sağlam adımlar atmaya devam etmenin ve kaliteli projeler üreterek ülkemizin şehirlerine değer katacak şekilde hareket etmenin orta ve uzun vadede tüm ülkemiz için kazançlı olacağını düşünüyorum.

Yatırımcıya tavsiyeleriniz neler?

Ülkemizde özellikle son yıllarda yaşanan kur krizleri, faiz yükselişleri ve ayrıca yerel sektörde yaşanan güven kırıcı olaylarla inşaat sektörünün hızının düştüğü bir dönemden geçmekteyiz. Tüm bunların ışığında kredi faizlerinin son günlerde düşmesi ve piyasadaki fiyatların da en uygun seviyelerde seyretmesi ile ihtiyacı olan ve konut alımını erteleyenlerin şu anda çok iyi fırsatlar yakalayabileceklerini düşünüyorum.

Yatırımcı ve müşterilerin konutunuzu alırken sadece fiyata bakmayıp, inşaat şirketinin güvenirliğini ve projenim özellikleri çok iyi analiz ederek hareket etmelerini tavsiye ederim. Alacakları konutun özelliklerine, kullanılan malzemelerin kalitesine ve uzun yıllar boyunca konfor sunacak kalitede olmasına çok dikkat etmelerini ve ayrıca çok önemli bir konu olan satış sonrası hizmet alabilecekleri projeleri tercih etmelerini tavsiye ederim.

Bir ev almak veya bina yaptırmak çoğu insanın hayatında az yaşayacağı çok önemli bir deneyimdir ve bunun hem satın alırken hem de o konutu kullanırken stresten çok mutlulukla hatırlaması gereken bir deneyim olması gerektiği inancındayım. Biz de projelerimizi inşa edip müşterilerimize sunarken tüm bu noktalara dikkat ederek müşterilerimize güzel bir deneyim kazandırmak ve uzun yıllar boyunca onları mutlu görme prensibiyle projelerimize emek veriyoruz.

Kıbrıs’ın ilk ve tek emlak haber portalı Kıbrıs Emlak Merkezi hakkında ki izlenimleriniz neler?

Uzun zamandır takip ettiğimiz Kıbrıs Emlak Merkezi ile bu sene başı itibari ile daha yakından çözüm ortağı olarak beraber çalışmaktan çok mutluyuz ve güzel işler başaracağımıza eminiz. Hem güncel haberler ve profesyoneller ile röportajlar ile emlak ve inşaat sektörüne olan ilgiyi canlı tutmanız, yatırımcı ve inşaat şirketlerini bir platformda buluşturmanız ve detaylı analizleriniz ile beraber emlak ve inşaat sektörünün nabzını tutmanız ile çok önemli bir görev üstleniyorsunuz. Bu röportaj için ve tüm emekleri için Kıbrıs Emlak Merkezi ekibine teşekkürlerimi sunuyorum.


Etiketler: , En güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Listeleri Karşılaştır