2022 © Kıbrısemlakmerkezi.com
yakınlaştırmayı etkinleştirmek için tıklayın
aranıyor
Hiç sonuç bulamadık
haritayı aç
Görüntüle Yol haritası Uydu Hibrit Arazi Lokasyonum Tam ekran Önceki Sonraki
Gelişmiş Arama
Arama sonuçlarınız

Firmaları iyi tanımadan konut yatırımı yapmayın!

18 Temmuz 2016

Başyapıt A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Nihat İzsiz konut alacakların seçecek olduğu firmaları iyi tanımaları hakkında uyardı. Nihat İzsiz konut yatırımı yapacaklara tavsiyelerde bulundu.



Kısa zamanda inşaat sektöründe kendini kanıtlayıp 6 bine yakın konut satışıyla adını duyuran Başyapıt A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Nihat İzsiz konut alacakların seçecek olduğu firmaları iyi tanımaları uyarısında bulundu. İstanbul Beylikdüzü’nde faaliyet gösteren firmada görüştüğümüz genç ve başarılı iş adamı İzsiz “Konut almak isteyenlere tek tavsiyem ‘Projeye uygun mu, ruhsatı var mı ve en önemlisi ise tapusu var mı?’ öncelikle bunu araştırsınlar. Bir başka uyarım ise konut alacak olanlar şuna çok dikkat etmeliler. Söz konusu firma arsayı satın almadan etrafını çevirip maket bina satışı reklamını yapıyorsa buna çok dikkat etsinler. Çünkü bunu yapanın parası yoktur ” diye konut alacakları uyarıyor.

EMLAK’TA EN ÖNEMLİ OLAN GÜVEN
“Meslek ahlakım ve hayat ilkem dürüstlüktür” diyen 36 yaşındaki firma sahibi izsiz “Bu zamana kadar satmış olduğum tüm dairelerim için şunu açıklıkla ifade etmek isterim ki mutfak dolabının dahi kulpu bozuk diye bir kişi şikayet edemez. Çünkü bu benim ayıbım olur. Ben sattığım tüm dairelerin sahipleriyle bire bir görüşürüm. Onların referansları sayesinde yeni müşteriler kazanırım. Onun için diyorum ki ilk önce konut satışında güven öncelik olmalı” şeklinde konuştu.

YAPTIĞI İŞLER İLE MARKALAŞTI
Van’ın Çatak ilçesinde liseyi bitirdikten sonra İstanbul’a gelen genç iş adamı izsiz “95’li yıllarda doğuda terör en hızlı bir şekilde devam ederken iki kardeşimle İstanbul’a geldik, ilk önce gıda işine girdik, işlerimiz çok iyi olmasına rağmen sermaye imkanımız olmayınca bundan vazgeçip emlak işine başladık. Babamız bize hep ilk önce çalışıp ev alın kirada olmaz diye söylerdi. Onun etkisiyle olsa gerek emlak işine başladık. 2000 yılından yani büyük Marmara depreminden hemen sonra 50-60 bin daire satarak hedeflerimizi bir bir büyüttük. Bu arada hem çalışıp hep okuyup Beykent Üniversitesi işletme bölümünü bitirdim . Şu an 2 yıldır da kendi adıma ÖZEL olan Başyapıt A.Ş.’nin başında bulunarak hizmetime devam ediyorum” dedi.

BEYLİKDÜZÜ’NÜN ÖNÜ AÇIK
Ulaşım sorunun olmadığı metrobüse bir adım mesafede ve yakında kurulacak olan Mahmutbey-Esenyurt metro hattıyla da çok daha ulaşımın kolay olacağı Beylikdüzü şu an gayrimenkul yönünden cazibe merkezi halinde. İnsanlarımız yüksek binalardan deprem riskiyle uzak duruyor. Ama mesele yükseklik değil, mesele binanın sağlamlığı. Bu konuda da kimsenin hiç tereddüdü olmasın. Güvenilir yer almak isteyenlere tavsiyem Başyapıt A.Ş.” şeklinde konuştu.

İzsiz “Benim hayat ilkem kimsenin hakkına girmeden ve kul hakkı yemeden iyi bir iz bırakmak. Bunu da başarabiliyorsam ne mutlu bana” diye sözlerini tamamladı.


En güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Listeleri Karşılaştır