2022 © Kıbrısemlakmerkezi.com
yakınlaştırmayı etkinleştirmek için tıklayın
aranıyor
Hiç sonuç bulamadık
haritayı aç
Görüntüle Yol haritası Uydu Hibrit Arazi Lokasyonum Tam ekran Önceki Sonraki
Gelişmiş Arama
Arama sonuçlarınız

Feo Elegance projesinde sözleşmeler başladı!

3 Temmuz 2015

Kıbrıs’ın en büyük toplu konut projesi Feo Elegance’ta tartışmalar sona erdi, projede sözleşme imzaları başladı. Feo Yönetim Kurulu Başkanı Bulut Akacan ve Coldwell Banker Maximum ekibi yoğun bir döneme girdi..



Kıbrıs emlak dünyası aylardır FEO Elegance projesini tartışıyordu. Mimari yapısıyla, sunduğu yüksek sosyal yaşam standardıyla ve en dikkat çekeni uygun fiyat koşullarıyla öne çıkan proje için kesin karar çıktı.

Bir kısım Girneli vatandaşın iptal ettirme girişimi ile başlattığı mücadeleyi kazanan, FEO Yönetim Kurulu Başkanı Bulut Akacan oldu. Proje kaldığı yerden devam edecek..

Girne’deki proje arazisinde hafriyat çalışmaları başladı. Projenin iptali tartışılırken askıya alınan satış süreci de yeniden hızlandı. FEO Elegance’ın profesyonel satışını üstlenen Coldwell Banker Maximum ekipleri yatırımcılarla yoğun bir sözleşme imzalama temposuna girdi.

Hatta o sözleşmeler sırasında bir müşterinin yazdığı teşekkür mektubu, sosyal medyada da büyük yankı buldu. Amerika’daki evini yine Coldwell Banker’dan satın alan Ferda Durak isimli yatırımcı, teşekkürlerini kağıda döktü..

KIBRIS EMLAK MERKEZİ


En güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Listeleri Karşılaştır