2022 © Kıbrısemlakmerkezi.com
yakınlaştırmayı etkinleştirmek için tıklayın
aranıyor
Hiç sonuç bulamadık
haritayı aç
Görüntüle Yol haritası Uydu Hibrit Arazi Lokasyonum Tam ekran Önceki Sonraki
Gelişmiş Arama
Arama sonuçlarınız

Fazilet Dönmezoğlu duvar kağıdı seçiminde dikkat edilecek unsurları yazdı..

21 Ekim 2020

Dekorasyon konusunda çok önemli bir ayrıntı duvar kağıtları. Mekanları taçlandırabilir de boğabilir de..
Peki duvar kağıdı seçerken nelere dikkat edilmeli, nasıl seçilmeli? Fazilet Dönmezoğlu yazdı..



Son Dokunuş : ‘Duvar Kağıtları’

Özellikle son dönemde dekorasyonun önemli bir parçası haline geldi ‘duvar kağıtları’.

Alanın konseptine göre binlerce renk, doku, görsel mevcut. Hangisini uygulacağımızı, alanın genel yapısı ve konsepti belirliyor aslında.

Örneğin tüm alana uygulabileceğimiz gibi, sadece tek bir duvara da uygulanabiliyor. Genel alana uygularken kombinli duvar kağıtları seçmek, çok daha şık bir görüntü sağlıyor.

Dokunun ön planda olduğu duvar kağıtlarının yanı sıra, görselin daha baskın olduğu, örneğin damas desenler veya modern çizgilerin öne çıktığı duvar kağıtları mevcut.

Peki biz hangi duvar kağıdını seçmeliyiz?

Bu noktada alan yol göstericimiz oluyor. Duvar kağıdını uyguladığımız alan içerisinde herhangi bir perde detayında veya diğer detaylarda desen çok kullanılmamış ise, alanın yıldızı neden duvar kağıdınız olmasın. Ancak, genel alanımızda perde veya diğer detaylarda desen ön planda ise, dokunun ön planda olduğu duvar kağıtları ile alana yumuşak bir geçiş sağlayabiliriz.

Son dönemin popüler duvar kağıtları hangileri diye sorarsanız eğer, vinil duvar kağıtlarının yanı sıra teksil bazlı duvar kağıtlarını örnek verebilirim.

Sadece bana özel bir duvar kağıdı olsun diyenler, kişiye özel duvar kağıtları da mevcut. Çok seçenek arasında kendinize uygun olanı seçmek konusunda da size yardımcı oluyoruz.

Duvar kağıdını kendimize özel ya da mevcutlar arasında mekana en uygun olanını seçtik diyelim başka nelere dikkat etmeliyiz?

Dikkat etmemiz gereken çok önemli bir konu daha var.

Sağlığımız.

Piyasada o kadar çok çeşit duvar kağıdı var ki….

Ancak alan içerisinde soluduğumuz havanın kalitesi, üretim esnasında kanserojen madde kullanılmaması, antibakteriel olması bizler için çok önemli.

Bu sebeple, şıklığı yakalarken, sağlığımızı da önemsememiz gerekiyor.

Ek olarak duvar kağıdı kalitesi ile uzun yıllar kullanmamızı garantiliyor.

İşçiliğin önemini vurgulamadan geçemem. Çok uzun seneler duvar kağıdını kullanmamızı garantileyen unsurlardır ‘işçilik ve ürün kalitesi’.

Doğru dekorasyon mağazalarından alacağınız ürünler ile hem şıklığı garantilerken hem de sağlığınızı önemsemek çok önemli. Yıllarca gönül rahatlığı ile kullanacağınız ürünleri garantilemiş oluyorsunuz.

Fazilet Dönmezoğlu

Fazilet Decorations


En güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Listeleri Karşılaştır