2022 © Kıbrısemlakmerkezi.com
yakınlaştırmayı etkinleştirmek için tıklayın
aranıyor
Hiç sonuç bulamadık
haritayı aç
Görüntüle Yol haritası Uydu Hibrit Arazi Lokasyonum Tam ekran Önceki Sonraki
Gelişmiş Arama
Arama sonuçlarınız

Fazilet Dönmezoğlu: “Değişim bir tehdit değil fırsattır”

21 Mayıs 2020

Fazilet Decoration Direktörü Fazilet Dönmezoğlu, pandemi süreci sonrasına umutla baktıklarını, her engelin bir formül olarak kullanılması gerektiğini ve negatife odaklanmak yerine fırsatları değerlendirmek gerektiğini anlatıyor.. Detaylar röportajımızda..



Fazilet Dönmezoğlu röportajımızda, kriz dönemlerinde kurulan uluslararası şirketlere örnekler veriyor ve bu dönemi “kriz var” diyerek karalar bağlamak yerine çözüm odaklı ilerlemek gerektiğini söylüyor..

Haftalar sonra iş dünyası yeni dönemde çalışmaya başladı, siz şirketiniz adına nasıl bir başlangıç yaptınız?

Tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 salgını ülkemiz için de önemli bir sınavdı. Öncelikle hükümetimizi kutluyorum. Hızlı ve yerinde alınan önlemler ile tüm dünyada şuan en güvenli ülkeler arasındayız.

Neredeyse 2 ay sonunda Fazilet Decoration olarak mağazamızı açtık. Hızlı bir şekilde tekrar iş hayatımıza dönmüş durumdayız. Tabii ki sağlık tedbirlerimizi devam ettiriyoruz. Gelen müşterilerimizin sağlık ve güvenliği bizler için çok önemli.

Pandemi öncesi zamana göre iş hayatında değişenleri nasıl sıralarsınız?

Öncelikle sağlık tedbirleri bizim önceliğimiz. Sağlık Bakanlığı’nın zorunlu kıldığı tüm tedbir ve dahasını mağazamızda uyguluyoruz.

Müşterilerimiz, çalışan arkadaşımız tarafından karşılanıyor, mağaza girişinde kurduğumuz el steril standımıza gelen müşterilerimizi yönlendiriyor.

Mağaza içerisine belirli sayıda müşteri kabul ediyoruz, bekleyen müşterilerimizi başka bir alana yönlendiriyoruz.

Maske ve doğru kullanımını çok önemsiyoruz.

Ekonomi anlamında değerlendirmek gerekir ise, iş hayatına hızlı bir şekilde giriş yaptık. Önümüzdeki 2 ay boyunca tüm montaj çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam edecek. Satışlarımız ise gayet yoğun devam etmekte.

Kısa ve uzun vadeli hedeflerinizde değişiklikler oldu mu?

Tabii ki uzun ve kısa vadeli planlar yaparken her zaman bir takım revizeler yapılır. Bu içerisinde bulunduğumuz ve tüm dünyada etkili olan salgın çok olağandışı bir durumdu. Ekonomik açıdan değerlendirmek gerekir ise, şahsen her zaman olaya iyimser anlamda bakmayı doğru bulurum.

Unutmamak gerekir ki Steve Jobs, Thomas Edison gibi efsanevi girişimciler karşılarına çıkan her engeli bir formül olarak kullanmışlar, onlara göre yol, engelin ta kendisiymiş!

Algılarımızı doğru yönlendirmeliyiz. Linkedn ve Microsoft gibi dev firmalar, krizin tam ortasında kurulmuş şirketlerdir.

Negatife odaklanmak yerine fırsatları değerlendirmek en doğru yaklaşım olacaktır.

Unutmamak gerekir ki ‘değişim bir tehdit değil fırsattır!’

Yol haritanızda, öncelik sırasında neler var?

Fazilet Decoration’ın önceliği her zaman müşteri memnuniyetidir. Adanın neredeyse her yerine ürün satışı ve montajını yapmaktayız. Müşterilerimizin Fazilet Decoration’a olan güveni bizler için çok önemli. Bu yüzden mevcut işlerimizi tamamlamak birinci önceliğimiz.

Bu dönemde için özel fırsatlarınız olacak mı?

Dönem içerisinde kampanyalarımız olacak. Müşterilerimiz için şuan var olan kampanyamızı 2 ay daha uzattık. Yeni kampanyalarında hazırlıklarını yapıyoruz. Önümüzdeki dönemlerde de kampanya sayılarını arttıracağız, her zaman değerli müşterilerimizin yanında olacağız.


En güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Listeleri Karşılaştır