2022 © Kıbrısemlakmerkezi.com
yakınlaştırmayı etkinleştirmek için tıklayın
aranıyor
Hiç sonuç bulamadık
haritayı aç
Görüntüle Yol haritası Uydu Hibrit Arazi Lokasyonum Tam ekran Önceki Sonraki
Gelişmiş Arama
Arama sonuçlarınız

Fazilet Dönmezoğlu corona virüsü ile girilen bu olumsuz dönemi pozitife çevirmemiz gerektiğini anlattı.

21 Mart 2020

COVID-19 salgını büyüyen bir küresel krize döndü. Ülkeler art arda kısmi sokağa çıkma yasağı ilan etti. KKTC hızla karar alan ülkelerin başında. Bu süreç bizi yeni bir çalışma sistemine itti aslında. İş yerleri kapandı herkes online çalışmaya başladı. Peki bu süreçte bizi neler bekliyor. Fazilet Dönmezoğlu anlattı.



Corona virüs tüm dünyada dengeleri değiştiren bir etken oldu. Bazı ülkeler kısmi sokağa çıkma yasağı ilan etti bazıları da evden çalışma kararı verdi.

Her ne kadar sokağa çıkmama yasağı olsa da hayat devam ediyor ve işleri bir şekilde devam ettirmemiz gerekiyor.

Fazilet Dönmezoğlu online çalışma sistemine geçenlerden, bu süreci anlatıyor bize..

Corona virüsü süreci sizi nasıl etkiledi?

Tüm dünyada ve ülkemizde yaşanan zorlu süreç tüm sektörler de olduğu tabi ki bizleri de etkiledi. Eminim ki en kısa zamanda daha da güçlenerek bu zor günleri atlatacağız.

Son dönemde tüm dünyayı saran Covid-19 tehlikesine karşı şirketinizin aldığı önlemler nedir?

Covid 19 tehlikesine karşı Fazilet Decoration olarak devletimizin yapılmasını zorunlu kıldığı tüm maddeleri harfiyen yerine getirmekteyiz. Bu dönemde evimizden online hizmet vermekteyiz.

Yeni çalışma düzeninizi nasıl yorumluyorsunuz? Size ve şirketiniz için artıları eksileri neler?

Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde bir değişim sürecine girdi. Zorunlu olan bu değişime adapte olmamız şart. Tamamıyla bu olumsuz süreci iş anlamında pozitif çevirmemiz birinci görevimiz olmalı.

Sektöre ve ekonomiye yansıması sizce nasıl olacak önümüzdeki dönemde?

Sektörel ve ekonomik bazda bizi kolay bir dönem beklemiyor, bunun bilincinde olmak şart. Ancak olumsuz senaryolara odaklanmak yerine tamamıyla iş gelişimimizi uzun vadede planlamamız gerekiyor. Yeni bir dünya ve dünya sistemi kuruluyor, buna adapte olmamız gerekli.

Sizin halkımıza ve yatırımcılara mesajınız nedir?

Umarım ki öncelikle ülkemiz için ve tabii ki tüm dünya ülkeleri için bu dönemin biran önce bitmesi. Dönem panik olma dönemi değildir. Akılcı bir şekilde bu zorlu süreci bir an önce atlatacağımızı umuyorum. Önce sağlık diliyorum, daha sonra yeniden mutlu günlerin geleceğini biliyorum..


En güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Listeleri Karşılaştır