2022 © Kıbrısemlakmerkezi.com
yakınlaştırmayı etkinleştirmek için tıklayın
aranıyor
Hiç sonuç bulamadık
haritayı aç
Görüntüle Yol haritası Uydu Hibrit Arazi Lokasyonum Tam ekran Önceki Sonraki
Gelişmiş Arama
Arama sonuçlarınız

Fazilet Dönmezoğlu 2020 dekorasyon modasını yazdı – Kıbrıs Emlak Merkezi

21 Aralık 2019

2020 dekorasyon modası nedir? Dekorasyonda hangi ürünler tercih edilmeli, hangi renkler kullanılmalı?
Fazilet Dönmezoğlu Decoration Direktörü Fazilet Dönmezoğlu Kıbrıs Emlak Merkezi okurları için 2020 dekorasyon modasını yazdı.



Fazilet Dönmezoğlu’nun Kıbrıs Emlak Merkezi okurları için yazdığı 2020 dekorasyon önerileri..

*********

‘Dönüşümün En Şık Hali’

Hepimiz evimizde, çalıştığmız yerlerde yenilikler yapmak, daha farklı bir yaşam alanı yaratmak isteriz. Zamanın çoğunu geçirdiğimiz yaşam alanları aslında insanın üzerinde etkisi yadsınamayacak kadar büyük. Yaşam alanlarımıza küçük dokunuşlar ile çok büyük etkiler yaratabiliriz.

Her yıl olduğu gibi dekorasyonda da moda değişiyor, yenilikler geliyor.

Ben şimdi 2020 dekorasyon modasından bahsedeceğim!

Ve bence asıl önemli olan dekorasyon modasını takip ederken, tamamiyle sizi yansıtacak bir yaşam alanı oluşturmak.

Öncelikle değişiklik yapacağımız alanı iyi tanımamız gerekiyor. Örneğin dekore edeceğimiz evin salonu ise salonun büyüklüğü ve konumu önemli. Eğer küçük bir alanı dekore edeceksek daha fresh renkler kullanmakta fayda görüyorum.

Bu sene de duvar kağıdı uygulamaları çok trend. Genel alan içerisinde yapılan kombinler özellikle yaşam alanlarını renklendiriyor ve tamamlıyor. Uygulayacağımız perde tipi ve rengi ile mekana tamamen şıklık sağlayabiliyoruz. Evimizin salonunda uygulayacağımız perde çeşidi de çok önemli. Öncelikle evimizin dekorasyon tarzını belirlememiz gerekiyor. Modern, klasik, avangart, country, bohem, akdeniz tipi ev dekorasyonu; hangi tarza kendimizi daha yakın hissediyoruz?

Tarzımızı belirledikten sonra kullanacağımız kalın fon ve tül kombinasyonu evimizdeki dönüşümün en önemli adımı olacak. Değinmeden geçmek istemem bu senenin en önemli detayı rustikler. Şahsen ev dekorasyonununda detaylardan şıklık yaratmayı çok seviyorum. Bu sebeple rustik kesinlikle tamamlayıcı bir unsura sahip. Aslında 10’larca çeşit perde modeli var. Kendi tarzımıza en uygun perde modelini tabiki belirleyebiliriz.

2020 trendlerinden bir diğeri ayrıca dekorasyonel duvar panelleri geliyor. Dekorasyonel duvar panelleri alışılmışın dışında ve çok farklı. Evlerde kullanılacağı gibi, ofislerde de şıklık sağlıyor. Renk ve model seçenekleri ile yaşam alanlarımıza rahatlıkla entegre oluyor.

Kendi tarzımızı yansıtıp, dekorasyon trendlerini de yakaladıktan sonra ‘Dönüşümün En Şık Hali’ yaşam alanlarımızda var olacak.

Fazilet Dönmezoğlu

FD Decoration Ltd Direktörü

fazilet@faziletdonmezoglu.com


En güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Listeleri Karşılaştır