2022 © Kıbrısemlakmerkezi.com
yakınlaştırmayı etkinleştirmek için tıklayın
aranıyor
Hiç sonuç bulamadık
haritayı aç
Görüntüle Yol haritası Uydu Hibrit Arazi Lokasyonum Tam ekran Önceki Sonraki
Gelişmiş Arama
Arama sonuçlarınız

Fazilet Dönmezoğlu: “Yeni Bir Yıl, Yeni Bir Yaşam Alanı”

22 Aralık 2020

Yeni bir yıla hazırlanırken küçük dokunuşlarla evinizi yenilemek ister misiniz? Fazilet Dönmezoğlu yazdı..



Yeni Bir Yıl Yeni Bir Yaşam Alanı

2020 yılını geride bırakmaya hazırlanıyoruz.

Tüm dünya için kolay bir yıl olmadı, biliyorum. Yaşama şekillerimiz, çalışma biçimimiz, alışkanlıklarımız bile değişime uğradı bir bakıma.

Barınağımız olan evlerimiz de normal düzenden çok daha fazla zaman geçirdik. Önemini ve kıymetini anladık. Evimizin, yuvamızın yani bizim yaşam alanlarımızın, bizim için ne denli değerli, kıymetli olduğunu bu yıl, bize fazlası ile ispatladı.

Yaşam alanlarının insan psikolojisi üzerinde ne kadar önemli etkisi olduğunu artık bilmeyen yoktur. Renklerin ve dokuların kişi üzerinde olumlu etkisi yadsınamaz. Bu perspektifte baktığımız zaman kendimize yapacağımız önemli yatırımlardan bir tanesi de yaşam alanlarımızı iyileştirmek yani güzelleştirmek olduğunu unutmamak gerekir.

Minimum maliyetler ile maksimum etkiye ulaşmak mümkün mü?

Evet. Bunu evimizin vitrini olan ‘perde tasarımı’ ile yapmak mümkün. Gerçekleştirdiğimiz perde tasarımları ile genel konsepti birleştirdiğimiz zaman şahane bir uyum elde ediyoruz.

Genel alanın tarzını değiştirmek istiyorsak ve bunu yaparken de düşük maliyetler ile gerçekleştirmek istiyorsak, bu yeniliğe yaşam alanının vitrini olan perde tasarımından başlamak şahane bir fikir.

Yüzlerce renk ve doku seçeneklerinden en doğru tasarımı ücretsiz ‘touching’ hizmetimizi değerli müşterilerimiz ile buluşturuyoruz. Yani en doğru perde tasarımını, genel yaşam alanınızın konseptine uyarlıyoruz, ya da isteğiniz ile bambaşka bir konsept yaratıyoruz. Böylece sizinle birlikte, yeni bir yıl ile yeni bir yaşam alanı yaratmış oluyoruz!

2021 yılını karşılarken, yepyeni, taptaze bir yaşam alanı yani yepyeni bir biz..

Yeni yılın, ülkemiz için ve tüm dünya için çok güzel geçmesini diliyorum. Önce sağlık diliyorum, tüm yaşam alanlarımızda, evlerimizde huzur ve bereket hiç eksik olmaksın!


En güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Listeleri Karşılaştır