2022 © Kıbrısemlakmerkezi.com
yakınlaştırmayı etkinleştirmek için tıklayın
aranıyor
Hiç sonuç bulamadık
haritayı aç
Görüntüle Yol haritası Uydu Hibrit Arazi Lokasyonum Tam ekran Önceki Sonraki
Gelişmiş Arama
Arama sonuçlarınız

Farz Şirketler Grubu’ndan üç yeni proje!

29 Haziran 2015

İş dünyasının geneli 2015’in karlılık ya da yeni yatırımlar değil, ‘sürdürülebilirlik’ yılı ilan etti. O yüzden birçok proje rafa kalktı. Ama büyük çoğunluğun kabuğuna çekildiği …



İş dünyasının geneli 2015’in karlılık ya da yeni yatırımlar değil, ‘sürdürülebilirlik’ yılı ilan etti. O yüzden birçok proje rafa kalktı. Ama büyük çoğunluğun kabuğuna çekildiği bu dönemde atılım yapanlar da var. Yani krizi fırsata çevirenler..
Kısa bir süre önce muhafazakar otel projesiyle büyük dikkat çeken, ama bürokratik engellere takılan Farz Yatırım, bu kez inşaat sektöründe harekete geçti.

Nicosia Palace
Başkent Lefkoşa’da devam eden Nicosia Park Residence projesi sona doğru hızla ilerliyor. 48 dublex, 4 penthouse, toplam 52 daireden oluşan Nicosia Park, konumuyla da öne çıkıyor. Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nin arkasında konumlandırılan proje, sakinlerine standart bir apartman değil, modern bir yaşam alanı sunuyor. Geniş yeşil alan ve özel güvenlikli yapısı projeyi diğerlerinden ayırıyor..
Nicosia Park Residence, ev alacaklara bir de ödeme kolaylığı sunuyor. Garanti Bankası ile yapılan anlaşma sayesinde, yatırımcı 20 yıllık Garanti Mortgage desteği ile kira öder gibi ev sahibi oluyor. Fiyatları 61 bin Sterlin’den başlayan dairelerin satışı sürüyor..
Projede artık sona gelindiğini anlatan Farz Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erman Çitim, yeni yatırımların da müjdesini veriyor.

Girne’de lüks villalar
İlk proje lüks konsepti sevenler için.. Tatil cenneti Girne’de, Çatalköy’de hayata geçecek proje 12 villadan oluşuyor. Bir dönümlük arazi içine konumlandırılacak villaların, 450 metre kare kullanım alanı olacak.
İkinci çalışma ise Güzelyurt’ta. 96 odalı yurt inşaatı için her şey hazır. Burada da projeyi öne çıkaran, sunduğu imkanlar olacak. Klasik yurt binaları gibi değil, burasının da bir yaşam merkezi olması hedefleniyor. O yüzden projede halı saha, tenis kortu gibi sportif alanlar da düşünülmüş..
Üç proje için bir de önemli nokta var. Üçü de Türk Malı araziler üzerinde yükseliyor.. Üçünün de 2015 yılında bitip, sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor..

www.www.kibrisemlakmerkezi.com


En güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Listeleri Karşılaştır