2022 © Kıbrısemlakmerkezi.com
yakınlaştırmayı etkinleştirmek için tıklayın
aranıyor
Hiç sonuç bulamadık
haritayı aç
Görüntüle Yol haritası Uydu Hibrit Arazi Lokasyonum Tam ekran Önceki Sonraki
Gelişmiş Arama
Arama sonuçlarınız

Evli erkekler daha çok konut kredisi çekiyor!

14 Haziran 2016

Konut kredilerini genelde faiz oranları ve dikkat çeken kampanyalarıyla konuşuyoruz. Gelin bu kez biraz daha detaya inelim. Konut kredilerini en çok evli erkeklerin tercih ettiğini biliyor muydunuz? İşte dikkat çeken o analiz..



Yılsonuna doğru azalmakta olan konut kredisi arayışları, 2016’nın ilk haftası ile beraber yeniden yükselişe geçti. Son 6 aylık döneme baktığımızda, ocak ayının ilk 2 haftası arama motorlarında konut kredisi arayışlarının en üst seviyeye ulaştığı dönem oldu.
Kullanıcıları Konut Kredisi Aramalarında Kullandıkları Terimler
Kullanıcıların en çok “konut kredisi hesaplama”, “en uygun konut kredisi” ve “konut kredisi faiz oranları” terimlerini tercih ettikleri görülürken, Garanti Bankası bankalar arasında en çok arama hacmini arttıran banka oldu. Garanti Bankası, konut kredisi aramalarında 2016 ocak ayı içerisinde, 2015 aralık ayına kıyasla %72 gibi yüksek bir oran ile arttırdı. Bu sıralamada Garanti Bankası’nı Halkbank ile Ziraat Bankası takip etti. Yine güncel oranları dönemin en iyi oranı olan Finansbank ise arama motorlarındaki hacmini %12 arttırdığı görüldü. Bu dönem içerisinde arama hacimlerinde en fazla yüzde kaybeden bankalar ise sırasıyla, Akbank ve Yapı Kredi oldu.
En Fazla Evli Erkekler Konut Kredisi Talebinde Bulundu
Hesapkurdu üzerinden yapılan konut kredisi başvurularını analiz ettiğimizde ise konut kredisi arayışındaki kullanıcıların büyük bir çoğunluğunun evli erkeklerden oluşturduğu gözlemleniyor.
Konut Kredisi Talebinin Büyük Kısmı 25 – 44 Yaş aralığındaki kişilerden geldi. Kullanıcıların 3’te 2’lik bölümünün 25-44 yaş aralığındaki kitlenin oluşturduğu görülüyor.


En güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Listeleri Karşılaştır