2022 © Kıbrısemlakmerkezi.com
yakınlaştırmayı etkinleştirmek için tıklayın
aranıyor
Hiç sonuç bulamadık
haritayı aç
Görüntüle Yol haritası Uydu Hibrit Arazi Lokasyonum Tam ekran Önceki Sonraki
Gelişmiş Arama
Arama sonuçlarınız

Evinizi kazançlı ve hızlı satmak için bu 5 noktaya dikkat!

27 Ocak 2016

Bir eviniz var ve satmak istiyorsunuz. Bu süreçte emlakçıyla çalışmayıp, kendiniz uğraşacaksanız eğer bilmeniz gereken kritik detaylar var. İşte uzmanlardan satışı hızlandıracak hayati tavsiyeler..



Ev almak kadar satmak da zorlu bir süreç. Peki satış sürecini yönetirken hangi noktaları göz önünde tutmalıyız. İşte bu süreçte dikkat ‘ edilmesi gereken ve emlak sektörünün uzmanları tarafından derlenen 5 önemli madde…

1-Gerçekçi fiyatla satışa çıkın:
Öncelikle gayrimenkulün piyasadaki satılabilir değerini belirlemek gerekiyor. Bunun için de profesyonel bir yardıma ihtiyaç var. Doğru ve gerçekçi fiyatla satışa çıktığında işlem çabuk gerçekleşir. Boşa zaman kaybı yaşanmaz.

2-Taktiğinizi iyi belirleyin:
Kendi başınıza işinizi görmeye çalışıyorsanız mülkünüzü görmeye gelen bir alıcının telefonunu istediğiniz andan itibaren, pazarlık şansınızla ilgili problemler ortaya çıkabilir. Bunu unutmayın.

3-Pazarlama planınızı iyi yapın:
Sizin yerinize pazarlama işlemini doğru yürütebilecek profesyonelden yardım almakta fayda var.

4-Güvenliğinizi riske atmayın:
Güvenliğinizi sakın gözardı etmeyin. Çünkü bu satış sürecinde tanımadığınız insanlara evinizin ya da işyerinizin kapılarını açıp içeriye almak durumundasınız. Bu konuda aman dikkatli olun.

5-Satış için doğru yaklaşımları benimseyin:
Alıcının satışa ikna edilmesi için doğru soruları sormak gerekir. Asla hiçbir gayrimenkul methedilerek satılmaz. Satılacak gayrimenkul için övgüler yapan kişi mal sahibiyse, alıcı üzerinde negatif etki yaratır.

Öneriler bunlar.. Eğer derseniz ki ‘ben bu süreci yönetemem’ ya da ‘öyle bir vaktim yok’, o konuda da profesyonel yatırım danışmanları devreye giriyor.

KIBRIS EMLAK MERKEZİ


En güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Listeleri Karşılaştır