2022 © Kıbrısemlakmerkezi.com
yakınlaştırmayı etkinleştirmek için tıklayın
aranıyor
Hiç sonuç bulamadık
haritayı aç
Görüntüle Yol haritası Uydu Hibrit Arazi Lokasyonum Tam ekran Önceki Sonraki
Gelişmiş Arama
Arama sonuçlarınız

Ev Yapımı Cam Sil Nasıl Hazırlanır?

24 Ağustos 2016

Kullandığınız kimyasal temizleme malzemelerini unutun, artık her şeyi evde kendi yöntemlerinizle ve doğal bir şekilde hazırlayabilirsiniz. Buna cam sil de dahil.



Kimyasal maddelere karşı hassasiyet her geçen gün artıyor. Doğanın bize verdiği güzel nimetleri kullanarak onu hayatımıza daha da fazla entegre edebilmek ise tamamen bizim inisiyatifimize kalmış durumda. Ya kimyasal ürünler kullanmaya devam edeceğiz ya da kendi temizlik malzemelerimizi kendimiz yapacağız. Seçim tamamen bize kalıyor.
Ancak yalnızca kimyasallık noktasında da bakmamak, pratiklik, zamandan ve paradan kazanma kriterlerini de göz önünde bulunmak gerek. Kısa sürede evde hazırlayabildiğiniz ve gerçekten ucuza mâl edebildiğiniz bir temizlik ürününüz olsa sevinmez miydiniz? Bizce muhakkak sevinirdiniz. O yüzden biz de siz yorulmayın, ellerinizde herhangi bir tahriş olmasın ve camlarınız gerçekten tertemiz olsun diye doğal yollarla nasıl cam sil yapabileceğinizi araştırmaya koyulduk.
Sizin için harika bir tarif bulduk. 3 malzeme ve 1 adımdan oluşuyor.
Merak edenler için başlayalım.
Malzemeler
· 2 su bardağı su
· 2 yemek kaşığı sirke
· 10 damla esans yağı (dilediğiniz esans yağını kullanabilirsiniz)
Hazırlanışı
Tüm malzemeleri bir püskürtme şişesinde bir araya getirin. İyice çalkalayın ve rahatlıkla kullanın. Eğer camınız çok kirliyse karışımın içine yarım çay kaşığı da sıvı sabun ekleyebilirsiniz. Dilerseniz de biraz ılık olarak kullanabilirsiniz.
Son olarak malzeme miktarını azaltıp çoğaltarak tek seferde çok daha fazla ya da çok daha az oranda ürün elde edebilirsiniz.
Size şimdiden doğal temizlikler diliyoruz.


En güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Listeleri Karşılaştır