2022 © Kıbrısemlakmerkezi.com
yakınlaştırmayı etkinleştirmek için tıklayın
aranıyor
Hiç sonuç bulamadık
haritayı aç
Görüntüle Yol haritası Uydu Hibrit Arazi Lokasyonum Tam ekran Önceki Sonraki
Gelişmiş Arama
Arama sonuçlarınız

Ev alıp satarken neden profesyonel emlak danışmanı tercih edilmeli?

2 Ağustos 2017

Bir ev satın almak için, bazen gelirimizle kolayca karşılayamayacağımız, bir müddet borç ödeyebileceğimiz fiyatlara razı oluruz. Bu yüzden; doğru zaman, doğru yer, doğru bilgi bizim için çok önemlidir.



İşte Size Tam 10 Sebep;

Eğitim & Deneyim

Emlak Piyasasındaki her şeyi bilemeyebiliriz, takip edemeyebiliriz. Çünkü bu bizim alanımız değil. Ama işinde profesyonel biriyle çalışınca bunlara ihtiyaç duymayız.

Bilgi Kirliliğini önlemek lazım.

Sizi yanıltmaya çalışan kişilerden ve bilgisizce emlakçılık yapanlardan koruyacak. Doğru bilgileri sizinle paylaşmaya çalışacaklardır

Semt çok önemli.

Profesyonel bir emlak danışmanı, oturacağınız semt hakkında geniş bir bilgiye ve tecrübeye sahiptir. Hiç daha önce kalmadığınız gitmediğiniz bir yerden ev satın alıyor olabilirsiniz. Size yaşayacağınız semt hakkında brifing verebilir.

Fiyat Rehberiniz.

Bir evi satın alırken belki de en önem verilen şey fiyatıdır. Bütçenize göre bir ev almanız konusunda yardımcı olurlar.

Piyasa Koşulları.

Piyasa bilgisine sahiptir. Piyasa koşulları ve piyasa riski hakkında sizi doğru bilgilendirir. Emin olun ki herhangi bir proje dahi çok fazla piyasa faktörü içermektedir.

Profesyonel ağ.

Kendileri gibi birçok farklı alanda profesyonelle irtibat halindedirler. Bu yüzden siz evinizle ilgili uygulamayı planladığınız fikirleri danışabilirsiniz. Sesli düşünmekten çekinmeyin.

Anlaşma ve gizlilik

Evi almak için gereken müzakereleri tamamladık diyelim. Güzel pazarlık yaptınız diyelim, ödediğiniz miktar sizi ilgilendirir. Belki de yatırım yapmak için almışsınızdır. Ya da fiyatlar ucuzladı diye. Evi alıp tekrar daha yüksek bir miktara satabilirsiniz. Profesyoneller bunun için de yardımcı olacaklardır size.

Sıkıcı Evrak işleri

Yine tüm bu evrak işleri konusunda size danışmanınız yol gösterecek. Belki de ilk defa satın alıyorsunuzdur.

Tüm sorularınızı sorun gitsin.

Aklınızda hiçbir şey kalmasın. Unutmayın karşınızdaki profesyonel size yardımcı olmak için bekliyor.

Gelecekteki sorularınız için de ilişkinizi iyi tutun.

Başarılı insanlar her zaman her konuda iyi referans olurlar. Onlarla devam etmek isteyebilirsiniz bu sektörde iş yapmaya. Bu yüzden ilişkinizi iyi tutmakta fayda var.


En güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Listeleri Karşılaştır