2022 © Kıbrısemlakmerkezi.com
yakınlaştırmayı etkinleştirmek için tıklayın
aranıyor
Hiç sonuç bulamadık
haritayı aç
Görüntüle Yol haritası Uydu Hibrit Arazi Lokasyonum Tam ekran Önceki Sonraki
Gelişmiş Arama
Arama sonuçlarınız

Eroğlu Construction Direktörü Nurettin Eroğlu Kıbrıs’a yatırım çağrısı yaptı!

15 Haziran 2018

Kıbrıs’ta yatırım yapan kazanıyor… Bu süreci Eroğlu Construction Direktörü Nurettin Eroğlu da Ekonomi Kıbrıs Prestige dergisine anlattı. İşte detaylar.



“HERKESE VE HER KESEYE GÖRE KONUT ÜRETİYORUZ”

Neler yapıyor Eroğlu Construction?

Çok şey yapıyor aslında ama inşaat alanında. Herkese ev yapmaya çalışıyoruz.

Projelerimiz çok değişik konseptlerde olduğu için çok farklı kişilere hitap ediyoruz. Herkese ve her keseye göre konut üretiyoruz.

1+2 dairemiz, 2+1 dairelerimiz de var, 850 metre karelik lüks malikane de yapıyoruz. Hepsinde kaliteden ödün vermiyoruz.

Daha önce müteaahitlik yapıyordum ben, örneğin Liman Hotel’in müteahhiti benim. Ama artık müteahhitlik yapmıyorum. Tamamen yap sata geçtik.

Ayrıca bizim üretimimiz de var. Mobilya ve ahşap işlerini biz yapıyoruz ama sadece kendi işlerimizi yapıyoruz. Alüminyum, asma tava, demir işlerini de biz yapıyoruz. Bu atölyeleri, daha ucuza mal etmek için değil, daha kaliteli ürün üretmek ve zamanında yetiştirebilmek için kurduk.

“PROJE YAPARKEN LOKASYON ÇOK ÖNEMLİ”

Projelere başlarken nelere dikkat ediyorsunuz?

Projede ilk önce bizim için lokasyon önemli. Çok araştırıyoruz bunu. İnsanların kolay ulaşabileceği yerlerde, değer artışı olacak, ana yol güzergahlarında, okul yakınlarında yerler seçiyoruz. İnsanların yaşamını kolaylaştırabilecek lokasyonlar bizim için önemli. Ticari değeri olan yerler de çok önemli.

“GİRNE ALAGADİ PROJESİNDE YAŞAMAK İSTEYENLERE”

Hangi projeleriniz var?

Eroğlu Construction olarak konutlarımızı ‘Lotus’ diye adlandırıyoruz. Alagadi’de bitmiş olan 8 adet lüks konut yaptık, denize sıfır bir site burası. Lotus Marina ismi.

Sloganı da “Girne Alagadi Projesinde Yaşamak İsteyenlere…”

LOTUS MARİNA’DA SON 2 VİLLA KALDI

Burada 2 tane villamız kaldı satışta. Diğerlerine göre küçük diyebileceğimiz bir villamız var ki 300 metre kare, arsası da yaklaşık 1 dönüm kadar. Tripleks villa ve 2 adet salonu, 2 adet mutfağı, 4 yatak odası, 4 banyosu var. Saunası da var. Yerden ısıtma yapıldı ve her odada kliması mevcut. Yüzme havuzu var. Geniş terasları var.

Şu an taşınmaya hazır konumdadır. Denize sıfır bir proje. Arka tarafında da dağ manzarası hakim.

Bu villa için fiyatınız nedir?

Fiyatı 400 bin sterline çektik fiyatı. Şanslı müşterimizi bekliyoruz.

Aynı sitede ikinci bir villamız var. Bunun kapalı alanı 860 metre karedir. 2 salonu, 2 mutfağı, 6 yatak odası, yardımcı odası, çamaşır odası, spor odası ve her odanın banyosu ve Türk hamamı mevcut. Yerden ısıtmalı ve her odada kliması mevcut. Bahçe düzenlemesi yapılmış durumda. Bir evde olabilecek her şeyi düşünerek yaptık. Dağ ve deniz manzarası da süper.

Hedef kitleniz kimler?

Alagadi’de ki villaları Ruslar satın aldı. Tercihim sürekli oturacak insanların satın almasıdır. Yazlık olarak kullanılmasın istiyorum.

Diğer projeler de Türkiye’den gelen müşteriler de var, yerliler de var, yabancı uyruklu vatandaşlar da var.

“YATIRIMCILAR İÇİN ALSANCAK PROJESİNİ ÖNEREBİLİRİM”

Yatırımcılar için tavsiyeniz var mı?

Yatırımcılar için Alsancak projesini önerebilirim. Neden diye sorarsanız, lokasyonu çok iyi, belediyeye yakın, okula yakın, anayol üzeri, yakınında market var, ev arayan çok kişi var, kiracı sıkıntısı yaşanmayacak bir proje. Kiralar da Girne merkez neredeyse aynı. 2+1 daireler 450 sterlin, 3+1 daireler de 500-600 sterline kiralanabiliyor.

Geri dönüşüne baktığımızda, 60 ile 74 bin sterlin arasında 2+1 dairelerin fiyatları. Hesaplayın kira ile geri dönüşü çok iyi. Merkezde ki projemizi değerlendirdiğimizde kira ile geri dönüşü daha ucuz. Evet kira belki daha yüksek ama konutun fiyatı da daha yüksek.

“KIBRIS’A YATIRIM YAPAN HER ZAMAN KAZANIR”

Okurlarımıza bir mesajınız var mı?

Kıbrıs devamlı prim yapan bir yer. Kıbrıs gayrimenkul olarak tüm Avrupa’dan ve Güney Kıbrıs’tan daha ucuz. Kira getiriş olarak baktığınızda da daha yüksek.

Türkiyeli bir yatırımcımız vardı, neden burayı tercih ettiniz diye sorduğumda Türkiye’de aldığımız kiranın 3 katı daha yükseğini alıyoruz buradan dedi, üstelik konut fiyatı daha ucuz.

Yatırımcı burada ne alırsa alsın her yıl yatırımı artıyor, kira getirisi de artıyor ve sterlin de artıyor. Çok cazip bir yer.

Bizde her projemizde kendimize kiralamak için yer ayırıyoruz.


Etiketler: , En güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Listeleri Karşılaştır