2022 © Kıbrısemlakmerkezi.com
yakınlaştırmayı etkinleştirmek için tıklayın
aranıyor
Hiç sonuç bulamadık
haritayı aç
Görüntüle Yol haritası Uydu Hibrit Arazi Lokasyonum Tam ekran Önceki Sonraki
Gelişmiş Arama
Arama sonuçlarınız

Era profesyonellerinden dikkat çeken Kıbrıs çıkarması..

15 Nisan 2016

Emlak dünyasının kalbi Kaya Artemis’te attı. Era Türkiye profesyonelleri, KKTC’de bir araya geldi. İşte dikkat çeken zirvenin öne çıkan detayları…



Dünyanın gayrimenkul devlerinden Era, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde dikkat çeken bir buluşmaya imza attı. Era Türkiye profesyonelleri; ERA IBC Türkiye 2016’da buluştu.
Emlak sektörünün nabzının attığı organizasyonun adresi Kaya Artemis Resort Hotel’di.
Üç gün sürdü etkinlik. 12 Nisan’da başladı, 14 Nisan’da noktalandı.
Era Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu’nun ev sahipliğinde gerçekleşen etkinlik, dikkat çeken isimleri de bir araya getirdi.
Dünyaca ünlü CEO’ların ve başarılı sporcuların danışmanı, dünyanın en çok izlenen motivasyon konuşmacısı Aaron Sansoni bu toplantıda, mükemmel satışın sırlarını anlattı.
ERA Avrupa Başkanı Başkanı Francois Gagnon, Cosmomia Kurucusu Arcan Okan Kurşun, Vesram Türkiye Başkanı Hakan Eren, Tiyatro Oyuncusu ve Müzisyen Taylan Erler ve Basketbol Antrenörü Çetin Yılmaz da sunumlarıyla dikkat çekti.
Etkinlik sonunda tüm Era profesyonellerinin, KKTC’nin ilk ve tek Era ofisi Era H&B’ye yaptığı toplu ziyaret ise sosyal medyada en çok beğenilenler arasındaydı..
KIBRIS EMLAK MERKEZİ


En güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Listeleri Karşılaştır