2022 © Kıbrısemlakmerkezi.com
yakınlaştırmayı etkinleştirmek için tıklayın
aranıyor
Hiç sonuç bulamadık
haritayı aç
Görüntüle Yol haritası Uydu Hibrit Arazi Lokasyonum Tam ekran Önceki Sonraki
Gelişmiş Arama
Arama sonuçlarınız

Emtan Construction Girne konut projeleri – Kıbrıs Emlak Merkezi

21 Şubat 2020

Kuzey Kıbrıs inşaat sektöründe güvenilir bir marka Emtan Construction. Yıllardır yaptığı ve teslim ettiği projelerinde müşteri memnuniyetini ve inşaat kalitesini ön planda tuttu. Emtan Construction’un Girne konut projelerini birlikte inceleyelim..



Girne konut projelerini incelediğinizde Emtan Construction projeleri görmemek mümkün değil. Girne’de birden fazla lokasyonda projeleri var. Girne merkezde, Alsancak’ta ve Çatalköy’de. Hem lüks apartman daireleri hem de lüks villalar inşa ediyor Emtan.

Yılların verdiği güven ve tecrübeyi inşaatlarına taşıyor Emtan Construction ve tüm projeleri söz verilen tarihte hatta daha önce tamamlayıp, teslim ediyor.

Peki Emtan Construction’un Girne’de inşa ettiği, son dönemde dikkat çeken projeleri hangileri?

Girne merkez ile başlayalım. Emtan Construction’un Girne merkezde 3 projesi var.

Emtan Trio, Emtan Consept ve Emtan Point.

Emtan Trio, 3 bloktan oluşuyor. Taşınmaya hazır olan daireler 3+1. Proje merkezi konumda. 21 adet 2+1 daire, 8 adet 3+1 daire ve 2 adet ultra geniş 3+1 penthouse olmak üzere toplamda 31 adet daire var projede.

Emtan Concept, Girne merkezde taşınmaya hazır lüks konut projesi. Lokasyonu ile dikkat çeken proje Emtan’ın profesyonel bakış açısıyla birleşti. İnşaat kalitesi ve donanımlarıyla dikkat çeken bir proje. Emtan Concept projesi 2+1, 3+1 ve dublex penthouse olmak üzere toplam 74 daireden oluşuyor. Modern bir mimariye sahip.

Emtan Point, Emtan Construction’un Girne merkezde inşa ettiği bir diğer proje. Toplam 6 kattan oluşan projede, zemin katta 2 adet dükkan, 6 adet 1+1 daire, 6 adet 2+1 daire, 3 adet 3+1 daire bulunuyor. Projenin anahtar teslim tarihi Haziran 2021.

Emtan Construction’un Alsancak’ta inşa ettiği konut projesi Emtan Green Park var sırada.

Emtan Green Park Girne Alsancak’ta inşa edilen havuzlu site projesi. Doğa parkına 3 dakika Escape plajına 5 dakika yürüme mesafesinde. Açık yüzme havuzu ve çocuk havuzları (400 m2), peyzaj düzenlemesi, 7/24 güvenlik, bariyer sistemi, çevrede CCTV güvenlik kameraları, IP renkli ve görüntülü interkom sistemi, jeneratör sistemi var projede.

Anahtar teslim tarihi Mayıs 2020. Doğayı, denizi ve şehrin dinamik karakterini merkezine alan bu proje; 40 adet 2+1 Lüks daire seçenekleri ve tüm sosyal alanları ile ihtiyacınız olan ne varsa size oraya götürüyor. Yatay Mimari ile tasarlanan projemiz 2 katlı 8 bloktan ve 40 adet 2+1 Lüks daireden oluşmaktadır.

Sıradaki inceleyeceğimiz proje Emtan Deluxia. Emtan Construction’un Girne Çatalköy’de inşa ettiği villa projesi. Projede 3 tip toplam 10 villa bulunuyor. Modern mimari ve estetiğin buluştuğu Emtan Deluxiada lüks yaşam tarzınız olacak.

Emtan Construction


Etiketler: , , , , , , , , , En güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Listeleri Karşılaştır