2022 © Kıbrısemlakmerkezi.com
yakınlaştırmayı etkinleştirmek için tıklayın
aranıyor
Hiç sonuç bulamadık
haritayı aç
Görüntüle Yol haritası Uydu Hibrit Arazi Lokasyonum Tam ekran Önceki Sonraki
Gelişmiş Arama
Arama sonuçlarınız

Emlak dünyasının kalbi Cityscape Turkey’de atacak! – Kıbrıs Emlak Merkezi

14 Mart 2017

En yeni konut projeleri, uluslararası yatırımcılar. Kıbrıs emlak sektörünün de yakından izlediği Cityscape Turkey için geri sayım başladı. İşte detaylar..



En yeni konut projeleri, binlerce ziyaretçi.. Emlak dünyası geri sayıma başladı. Uluslararası gayrimenkul sektörünün en prestijli markalarından Cityscape’in İstanbul’da düzenleyeceği “Cityscape Turkey” fuarı 23-25 Mart tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenecek.

Gayrimenkul sektörünün 2016 yılında gösterdiği başarı, Cityscape ile uluslararası arenaya taşınacak.

Fuara çok sayıda Türk ve yabancı konut firması katılacak. Firmalar 3 gün sürecek fuar boyunca ziyaretçilere özel indirimler uygulayacak.

En özel konut projelerinin tanıtılacağı fuarın, 2017’de rekor kırması beklenen Türk konut sektörüne yabancı yatırımcıları çekmesi bekleniyor. Uzmanlar dövizin TL karşısında değer kazandığı bir ortamda Türk gayrimenkul sektörünün yabancı yatırımcılar için cazibe merkezine dönüştüğünü ifade ediyor.

Yaklaşık 2 bin kurumsal ve bireysel yabancı gayrimenkul yatırımcısının ziyaret edeceği fuar bu açıdan da büyük önem taşıyor.

İlki geçtiğimiz yıl düzenlenen fuarda 67 firma boy göstermiş, 50’yi aşkın ülkeden binden fazla yabancı gayrimenkul yatırımcısı fuarı ziyaret etmişti.

AĞAOĞLU’NDAN 100 MİLYON DOLARLIK SATIŞ

Geçtiğimiz yıl Cityscape Turkey’e damgasını vuran isimlerden biri de Türkiye’nin inşaat devi Ali Ağaoğlu’ydu. Bakırköy’de hayata geçirdiği Central Park projesiyle katılan Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, “Fuarda 100 milyon dolar satış hedefi koymuştuk, bunu gerçekleştirdik. Yaptığımız sözleşmeler bunu gösteriyor. Fuar yabancıların Türkiye’ye güvenini tazelemesi açısından faydalı oldu” diyerek uzun süre konuşulmuştu.

KKTC FİRMALARI DA KATILACAK

Geçtiğimiz yıl İstanbul’da ilki düzenlenen fuarda KKTC firmaları da vardı. Hem inşaat, hem de emlak sektöründen birçok marka fuarda Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde yatırımı anlatmıştı.

Bu yıl da KKTC’den fuara geniş çaplı katılım olacak. Fuarın adresi; Harbiye Orduevi’nin arkasındaki İstanbul Kongre Merkezi.

Fuar ile ilgili detayları Kıbrıs Emlak Merkezi’nden takip edebilirsiniz..


En güncel haberlere erişmek için mail listemize abone olun

Listeleri Karşılaştır